17.10.2009

Viikko täynnä!


Polkka nukkui tänään lauantain kunniaksi puoli yhteentoista asti! Tai jos oli hereillä, niin puuhaili aitauksessa omiaan. Nukkumaanmenokin viivästyi eilen puoli kahteen, koska tulin töistä vasta puolen yön jälkeen.

Olimme päivällä sänkipellolla koko lauma. Polkka laukkasi reippaasti mäykkyjen perässä. Suurimmaksi osaksi peltoilu on kuitenkin varsin hidasta etenemistä, sillä mäykyt aktivoivat itseään etsimällä myyriä. Minä ja Polkka treenailimme sillä välin luoksetuloa. Polkka pitää tosi hienosti huolen siitä, että pysyy muun jengin mukana. Sen motoriikka on kehittynyt viikon aikana tosi paljon. Piha-aitauksen sisällä on kallio, jossa se tykkää kiipeillä. Kiipeily sujuu nyt aivan eri tavalla kuin vaikka viime sunnuntaina.


Varasin eilen Polkalle ekan rokotusajan ja hain tänään apteekista matolääkkeet. Madotankin koko lauman (ihmisiä lukuun ottamatta) samalla kertaa. Samalla reissulla ostettiin myös 15 kg säkki penturuokaa. Otin vihdoinkin Nutron keräilykortin, nyt se varmaan jopa kannattaa! Tähän saakka mäykyillä on mennyt nappulaa 2 x 15 kg vuodessa, mutta Polkan ruokailutahdilla nappulankulutukseen on luvassa melkoinen piikki.

Ei kommentteja: