15.10.2009

Kuudes päivä


Aamuherätys tapahtui puoli tuntia ennen herätyskelloa kiljukaulan, eli Polkan toimesta. Emme reagoineet huutoon mitenkään ja se loppui viiden-kymmenen minuutin kuluessa. Eiköhän se ole penskan hyvä oppia, ettei kiljumalla saavuteta mitään?

Menin töihin vasta puoleen päivään, eli aamulla oli hyvää aikaa touhuta koirien kanssa. Kävin koko jengin kanssa aamukävelyllä postilaatikolla. Ensimmäistä kertaa piha-aitauksesta poistunut Polkka kipitti reippaasti joukon jatkona. Kävin sen kanssa vielä vähän sänkipellolla ihmettelemässä ennen töihin lähtöä. Kaikesta uudesta ilmeisen väsähtänyt pieni afrikkalainen kävi kiltisti aitaukseensa nukkumaan kun lähdin töihin.

Tänään kirjattiin pennun ensimmäinen ilkivalta. Maissin lainaama karvalakkipeti oli laitettu päivän aikana kappaleiksi. Tai siis on se edelleen suht käyttökelpoinen, mutta superloneista on puolet poistettu. Tästä lähtien pieni afrikkalainen nukkuu siis yksinkertaisella peitolla kunnes järkiintyy hieman. Tosin rhodeyhdistyksen keskustelupalstan tuhoaihetta lukiessa yksi vaivainen koiranpeti ei tunnu missään.


Blogin asetuksissa oli vahingossa määritys, että vain blogspotiin rekkautuneet voivat kommentoida. Poistin sen, eli nyt kommentteja voi kirjoittaa myös rekisteröitymättä.

Ei kommentteja: