20.10.2009

Leluja


Kun kuulin että Polkka tulee kuin tuleekin meille, tuli kamala kiire tehdä hankintoja. Päivi sanoi pakkaavansa pennun mukaan pannan, pedin ja ruokaa ensimmäiseksi viikoksi. Hihnoja, luita, makupaloja ja sen sellaista koirataloudesta jo löytyikin. Mitä sitä voisi hankkia? Leluja ainakin. Mäykyillä ei ole ollut enää aikoihin juuri mitään leluja (aktivointilelujen lisäksi), koska ne leikkivät vain pehmoleluilla ja pehmolelu kestää meillä ehjänä noin kaksi minuuttia.

Leluostoksilta tuli hankittua vinkuva pallo, Orkan yhdistetty pallo-narulelu (ylemmässä kuvassa) ja kaksi Ikean pehmorottaa. Yllättäen paras lelu on kuitenkin talouspaperirullan hylsy. Hyvänä kakkosena tulee Päiviltä mukaan saatu koiranalustasta leikattu suikale. Meidän Polkalla näyttäisi siis olevan edullinen maku, ainakin mitä leluihin tulee.


Aktivointileluista Polkka on ehtinyt testata vasta Kongia. Ja se onkin tosi mieleinen! Jätän sille työpäivän ajaksi kaksi eri kokoista täytettyä Kongia. Suosikkitäytteeksi on osoittautunut tonnikala. Hyvänä kakkosena tulee pilkotut eineslihapullat. Koirankeksejä ei välttämättä jakseta kaivaa ulos, vaan ne jäävät illaksi mäykyille (joille kelpaa todellakin jokainen ruoan murunen).

Ei kommentteja: