18.10.2009

Kaverikuvia


Koirat tuntuvat ystävystyvän päivä päivältä enemmän. Papu pitää edelleen vähän etäisyyttä pentuun, mutta Maissi näyttää ottaneen pienen afrikkalaisen siipiensä suojaan. Olohuoneen vanha nojatuoli on ainoa ns. ihmisten makuupaikka, johon Polkalla on asiaa. Sohva, sänky ja keittiön puusohva ovat pennulta kiellettyjä. Niinpä Polkka makoilee takan edessä olevassa nojatuolissa, johon mäykytkin välillä eksyvät seuraksi.


Ruuhkaa sylissä. Alkuviikon pentua tiukasti silmällä pitänyt Maissi on tullut siihen tulokseen, että Polkka onkin hyvä tyyppi.


Maissilla on hassu tapa pestä toisten koirien korvat. Papun korvat ovat aina puhtaat ja liian innokasta palveluntarjoajaa on jouduttu välillä vähän rajoittamaankin. Myös edesmennyt vanhempieni Linda-airis sai nauttia palvelusta aina Maissin tavatessaan. Tänään korvanpesijä rohkaistui ja päätti pestä uuden tulokkaan korvat.


Sidoste-sukka kestää! Kaverukset Maissi ja Polkka juoksevat, painivat, leikkivät ja yllätettiin tänään jopa samalta peitolta vierekkäin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia!

t.kummitäti ässä

Anonyymi kirjoitti...

Hauska blogi ja ihania kuvia. Täältä lähettelee terveisiään velipoika Ego (Legolas). Emännällä ei ole blogia mutta FaceBookista löytyy kuvia ja juttua :) Kun ette kauhean kaukana asu niin olisi kiva joskus järjestää sisarustreffit.

Terkuin, Johanna ja pojat

Riik kirjoitti...

Olisi kyllä kiva nähdä Egon kuvia! Kerrothan Johanna sukunimen, niin pääsen katsomaan Fb:ssä :) Sisarustreffit on hyvä idea ja Päivi taisi suunnitella vähän koulutustakin koko porukalle!

Laura kirjoitti...

Johanna ja perhe löytyvät nimellä Johanna Duarte :-) Sattui silmään tää ketju niin ajattelin avittaa.
Voi että kun asutaan näin kaukana. Onnistuiskohan koulutus tänne pohjoiseen vaikkapa videolinkin kautta :D
Laura ja Vilijonkka ja Hippu