14.10.2009

Viides päivä


Polkka jäi eilen illalla nukkumaan omaan aitaukseensa ja nukkui aamuherätykseen asti päästämättä pihaustakaan. Minä pääsin siis muuttamaan takaisin makuuhuoneeseen. Jos tämä kävi näin helposti, niin aivan mahtavan hienoa! Töihin lähtiessä se jäi aitaukseensa tyhjentämään Kongia, samoin illalla kun lähdin mäykkyjen kanssa lenkille.

Koirilla menee edelleen tosi hyvin keskenään. Maissi on kiinnostunut pennusta ja asettuu aina makaamaan sen lähelle. Papu puolestaan nukkuu vakiopaikallaan keittiön puusohvalla patterin edessä. Koiria ruokkiessa sattui hauska juttu. Nälkäinen Polkka kirkuu ja hyppii tiskipöytää vasten ruokaa odottaessaan. Kielsin sitä monta kertaa riekkumasta, ilman sen kummempaa tulosta. Lopulta vieressä istunut Maissi ärähti pennulle. Mitä tekee pentu? Istuu loppuajan kiltisti aloillaan. Kiitos vain kasvatusavusta Maissi!

Pentu on saanut vähän kaikenlaista syömistä tällä viikolla ja maha on kestänyt kaikkea. Possunkorva osoittautui parhaaksi herkuksi, samoin sellaisen pienet lihalle tuoksuvat herkkupalat. Luoksetuloon on tullut hurjasti vauhtia niiden avulla. Tänään Polkka sai keskimmäiseksi ateriakseen yrjölänpuuroa ja jauhelihaa. Mäykkyjen tavoin haluan ruokkia sitäkin osaksi muulla kuin nappulalla. Toki ruokinta on tarkempaa kasvavalla isokokoisella pennulla kuin aikuisilla pikkukoirilla.

Mika ja Marika kävivät illalla kylässä ja katsomassa pentua. Vieraita otetaankin nyt mielellään vastaan, että Polkka tottuu kyläilijöihin ja monenlaiseen menoon. Kahvia, teetä ja satunnaisia tarjoiluita siis luvassa tänne korpikuusen alle vaivautuville.

Kuka sanoi, että koirien kuvaaminen on helppoa?

Ei kommentteja: