13.10.2009

Neljäs päivä


Minä nukuin viime yön sohvalla olohuoneessa ja Polkka tyytyväisenä mäykyiltä varastetussa karvalakissa (lue: sellainen ovaalinmallinen teddykankainen kissanpeti) omassa aitauksessaan. Ensi yöksi aion kyllä muuttaa takaisin omaan sänkyyn. Täytyy hakea eläinkaupasta Maissille uusi peti, koska kyseiset rumat ja kulahtaneet pedit ovat myös mäykkyjen suosiossa.

Jani jäi vielä täksi päiväksi meille maalaislomalle ja lähti muutama tunti ennen kuin tulin töistä. Kotiin palatessani oli ihan hiljaista ja Polkka näytti juuri heränneeltä. Ulkoiltiin kaikki neljä yhdessä pihalla, mutta sää oli ihan järkyttävän kylmä. Ruokin nälkää kirkuvan Polkan ja jätin sen aitaukseensa askartelemaan tonnikalalla täytetyn Kongin kanssa (pitäisi jonkun sortin nobel myöntää tuonkin tuotteen keksijälle) siksi aikaa kun käytiin mäykkyjen kanssa lenkillä.


Tähän saakka varsin rauhalliselta vaikuttanut pentu alkaa muuttua selvästi villimmäksi kotiutuessaan. Mäykyt suhtautuvat edelleen kärsivällisesti uuteen tulokkaaseen. Tänäänkin Maissilla olisi ollut muutamaan otteeseen hyvä syy murista törkeästi käyttäytyvälle pikku hyppelijälle, mutta se vain tyytyi kääntämään päänsä pois.

Leikkasin illalla Polkan kynnet ensimmäistä kertaa. Homma sujui kuin vanhalta tekijältä. Siinä se vaan köllötti selällään ja antoi leikata.

Ei kommentteja: