11.10.2009

Toinen päivä


Polkka heräsi ensimmäiseen aamuun uudessa kodissaan noin kahdeksan tunnin yöunien jälkeen. Koira nukkui hyvin, mutta omistaja oli jumissa väisteltyään pienen koiran liikkeitä koko yön. Jospa muutaman patjalla vietetyn yön jälkeen pentu suostuisi jo nukkumaan aitauksessaan? Koko yö oli mennyt sisäsiistinä ja molemmat asiat onnistuivat ulos. Aamuaurinkoinen piha ei tuntunut muutenkaan enää yhtään huonolta idealta.


Koirannappulasatsin jälkeen otettiin vähän lepoa ja suunnattiin pihalle leikkimään. Aidattu piha on niin mahtava koiranpennun kanssa! Kaksi edellistä koiraa kerrostalossa sisäsiistiksi opettaneena sitä osaa todellakin arvostaa. Polkka sai päällensä Maissi-mäyräkoiran sadetakin (ihan sopiva!) ja ulkoili takitettuna tosi reippaasti. Mukaan seuraan liittyivät Papu ja Maissi ja koirien yhteiselo sujui paremmin kuin kukaan uskalsi toivoa. Epäsosiaalisena tunnettu Maissi yritti jopa vähän leikittää pentua! Onnistuneen ulkoilun jälkeen vetäydyttiin hyvillä mielin sisälle nukkumaan.



Polkalla on sisäsiisteyden alkeet jo hyvin hallussa. Isommat hädät onnistuivat koko päivän ajan pihalle ja ne pissat mitä teki sisälle, niin kaikki osuivat paperille. Ainoa ongelma pennun kanssa on ääni -se protestoi isoon ääneen yksin aitaukseensa jäämistä. Se suorastaan ulvoo! Onneksi aitaukseen jääminenkin helpottui iltaa kohden, ehkä ulkona keikkumisella oli sen verran tehokas väsyttävä vaikutus.

Ei kommentteja: