12.11.2009

Toimistokoirailua


Näin se viettää melkein kahdeksan tuntia töissä! Välillä vaan kääntää kylkeä.

Pakkasin aamutoimien jälkeen afrikkalaisen autoon ja lähdin töihin. Jos afrikkalaiselta olisi kysytty, olisi se jäänyt nukkumaan omaan nojatuoliinsa. Nimittäin postilaatikolla käyminen ja muutama pihapissatus olivat saaneet Polkan päättämään pysytellä hetki lämpimissä sisätiloissa. Mutta tällä kertaa ei tunnettu armoa, vaan villapaita ja autovaljaat päälle ja takapenkille istumaan.


En edelleenkään tajua, miten pentu voi olla töissä NIIN rauhallinen. Tänäänkin se nukkui melkein kokonaiset kahdeksan tuntia. Yritin pissattaa sitä puolilta päivin mutta ei onnistunut. Kävimme tähän asti pahimman tahtojen taiston pissaamisesta, afrikkalainen voitti 1-0 koska en kehdannut kuluttaa työaikaa yli kahtakymmentä minuuttia yhden vaivaisen pissan tiristämiseen koiranpennusta. Kuskasin sen takaisin sisälle ja se vetäytyi tyytyväisenä villapaita päällä työpöydän alle nukkumaan. Puoli kahdelta uusi yritys ja sen erän voitto meni minulle. Näemmä afrikkalainen pystyy olemaan pissaamatta viisi tuntia jos vain haluaa.



Ulkona käymisen jälkeen Polkka vaivautui vierailemaan muutamassa työhuoneessa. Kyllä se ihmisistä tykkää, mutta pitää silti tosi matalaa profiilia töissä. Jos se ei olisi minun koirani, väittäisin siinä olevan jotakin vikaa ylirauhallisuuden vuoksi. Kaiken sortin aamu- ja iltahepulit jatkuvasti näkevänä en kuitenkaan ole huolissani. Toki tiesin, että rhodet voivat olla aikuisena rauhallisia, mutta että pentunakin? Vai onko tämä edelleen vain jotain pikkupennun vieraskoreutta?

Iltapäivällä askarreltiin myös koirankeksejä pahvirasiasta. Pieni afrikkalainen rakastaa kaikkia aktivointitehtäviä, vaikka repiminen ja silppuaminen ovatkin toistaiseksi kivempia kuin laatikosta paljastuvat keksit.



Poikien työhuoneesta löytyi jotakin tosi jännää: irtopää! Polkka päätti osoittaa hienoja vahtikoiran elkeitä ja ottaa päältä luulot pois. Lopulta pää piti pelastaa takaisin seinälle (miten niin erikoiset sisustukset meillä töissä...) ettei siitä olisi tullut entinen pää.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

irtopään teurastuskuva on paras ikinä!

t.ässä