29.11.2009

Rhodepentu innostaa kommentoimaan

Uskottava teipillä paranneltu pihavahti.

Rhodesiankoira tuntuu olevan huomiota herättävä rotu. Sen on huomannut jo tämän muutaman kuukauden aikana, mitä Polkka on meillä ollut. Aika vähän me ihmisten ilmoilla pyöritään, mutta niinä kertoina kuulee hauskoja kommentteja. Yksi vastaantulija on tunnistanut rodun. Hän on kuulemma miettinyt rhodea itselleenkin. Muille saa aina kertoa minkä rotuinen koira on kyseessä.

Huvittavin kommentti tuli eräältä mieheltä, jonka mielestä Polkka oli "oikein sopivan kokoinen koira". Ilme oli näkemisen arvoinen, kun kerroin että koiralla on ikää kolme kuukautta.

Kommenttia irtosi myös eräältä tänne eksyneeltä sukulaiselta. Ensin hän epäili Polkkaa vihaiseksi. Kerroin koiralla olevan ikää reilut kolme kuukautta ja että se on oikein kiltti. Vierailulle tullut henkilö katsoi minua järkyttyneenä ja kysyi, aiotaanko me ihan oikeasti pitää se. No ei tietenkään aiota. Otettiin se vaan tänne kuseskelemaan pariksi kuukaudeksi ja myydään Keltaisessa pörssissä pois.

Mutta jos aidan raosta katsoo kaksi naamaa, niin kumpaa sinä pelkäisit?


Eikö tämä ole aika vaarattoman näköinen?


Ainakin tähän verrattuna?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi ihana kiharatukkainen maketsu!

Riik kirjoitti...

Kiharoista viis, mutta katso nyt tuota ilmettä ja silmiä! Näyttää ihan jonkun helvetin erikartanon vahtikoiralta :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Polkka on tosi nätin näköinen tyttö. Mukava, kun kirjoittelet myös blogia. On kiva lukea suurin piirtein saman ikäisten rhodejen kuulumisia kuin minun Dexterini (fikisha biashara)...
t. Terhi & Dexter

Riik kirjoitti...

Kiitos kommentista Terhi! Ja Dexter on oiva nimi rhodepenskalle :D

Tanja kirjoitti...

Söpöjä molemmat :D Jokin aika sitten löysin blogiisi, taidanpa lueskella jatkossakin!