2.11.2009

Polkka kolme kuukautta!


Polkalla tuli tänään kolme kuukautta mittariin! Onnea vaan pienelle afrikkalaiselle. Merkkipäivän kunniaksi Polkka oli levittänyt päivän aikana paperille osuneen kakkansa ympäri aitausta ja jopa molempien peittojen päälle. Haju oli jotain ihan järkyttävää kun palasin kotiin.

Jos olisin suunnannut lahjaostoksille tänään iltaulkoilun jälkeen, olisin saattanut ostaa kuonokopan. Viikonlopun aikana apina oksensi kahteen otteeseen pieniä kiviä ja tänään sain kaivettua penskan suusta linnun nokan. Muu aarre ehti hävitä kitusiin ennen kuin sain elukan kiinni. Meillä on siis selvästi menossa maista kaikkea -vaihe. Onneksi en ennättänyt lahjaostoksille, joten pysyimme alkuperäisessä suunnitelmassa ja afrikkalainen sai ison puruluurullan.

Strategiset mitat ovat siis 3 kk ja 11,3 kg. Säkäkorkeutta en ole vielä mitannut. Strateginen mitta sekin, että koirannappulaa menee 3 x 3 dl päivässä, ellei keskimmäinen ruoka ole puuroa ja lihaa.

Vaikka tänään meinasi hermot mennäkin, on pikkuapina silti aika rakas.

2 kommenttia:

Tiina, Sera ja Sanni kirjoitti...

Meillä tuo kakkaralli sattui yhdistettynä ripuliin. Oli "mahtavaa" tulla yövuorosta kotiin kun koko kämppä oli siinä itsessään ja Sanni vaan innoissaan vastassa niin että mun vaatteetki oli sitten ripaskassa. Se niistä yöunista...

Riik kirjoitti...

Kiitos vertaistuesta, se on ihan parasta! En uskalla edes ajatella millaisen lisän kunnon ripuli toisi tähän sisäsiisteyshommaan, huh!