22.11.2009

Sukulaisia tapaamassa


Musca-mutsi selällään ja Polkka päällä!

Perheen ihmiset lähtivät muutaman päivän lomaselle Gdanskiin, eli Polkalle koitti toinen peräkkäinen hoitoviikonloppu. Tällä kertaa Polkka pääsi Päivin hoiviin, eli tapasi reissullansa myös sukulaisia. Kuten kuvista voi päätellä, tällä kertaa meno ei ollut hillityn vieraskoreaa. Pitäisi varmaan olla iloinen, kun afrikkalainen on ollut kuin kotonansa?


Jos mä tässä ihan vähän vaan hengailen? Fanny-mummo oli kuulemma murissut, mutta murina ei haitannut Polkkista pätkääkään.


Mehän ollaan niinku sukua?


Tungettelevan tutustumiskierroksen päätteeksi Polkka oli asettunut rallia koirasänkyyn paenneen Jumo-enon viereen. Ihan tuosta vain käynyt viereen pötkölleen.


Ei kai se nyt haittaa jos tulen viereen, olenhan vielä aika pieni?

Isot kiitokset Päiville Polkan hoitamisesta ja ihanista kuvista! Sukulaisvisiitti oli muuten sen verran uuvuttava, ettei perinteistä riehukohtausta näkynyt koko seuraavana päivänäkään.

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Kuvittelenko vaan, vai onko eno hieman kärsivän näköinen...? :D Melkoinen tyttö Polkka on, jos Fanny-mummon ärinäkään ei hetkauta. Mukavaa syksyn jatkoa ja iloa pimeisiin iltoihin!

Riik kirjoitti...

Kyllä se eno taitaa vähän kypsältä näyttää :D. Polkka on varmaan tottunut täällä kotona sellaisiin murinoihin, että luulee sitä ihan normaaliksi keskusteluksi. Mäykyiltä tulee nimittäin ihan päivittäistä palautetta Polkkiksen huonoista ideoista (välillä mietitään, että onko afrikkalaisella edes hyviä ideoita...).