16.11.2009

Polkka viikonloppureissussa


Polkka oli viikonloppuna ensimmäistä kertaa hoidossa. Apinanjakeluauto starttasi perjantaina aamulla, ensin pudotettiin mäykyt Ann-Marille Hämeenlinnaan ja sen jälkeen Polkka mun vanhemmille Jyväskylään. Afrikkalainen matkusti elämänsä tähän saakka pisimmän automatkan koirahäkissä nukkuen. Hienoa.

Hoitopaikkaan päästyämme koira tutki paikat ja kävi nukkumaan. Oli kuulemma vinkaissut kerran meidän perään ja vetänyt kahden tunnin päikkärit. Mitäs sitä turhaan hötkyilemään jostakin paikanvaihdoksesta.

Pieni hoitokoira sai kehuja koko viikonlopun ajan. Kiltti ja rauhallinen pentu, joka on jo sisäsiisti. Ulkonakin oli kävellyt hienosti hihnassa ja ohittanut muut koirat ja ihmiset kiltisti. Eikä kuulemma varastellut pöydiltäkään, kun oli kerran kielletty.

Sunnuntaina haettiin penska kotiin. Kotiinpaluu kirvoitti afrikkalaisessa kaksi tuntia kestäneen raivokkaan hepulikohtauksen. Kun pentu oli jo rauhoittumassa, päätti Maissi lyödä lisää vettä myllyyn. Loppujen lopuksi afrikkalainen pissasi ison lammikon keskelle olohuoneen lattiaa. Oli kiikutettu pihalle kesken hepulin, mutta eihän sitä pystynyt sitä vertaa pysähtymään että olisi pissalla käynyt.

Tässä on nyt kaksi vaihtoehtoa. Joko me ei vaan osata olla tuon pennun kanssa, tai sitten se on maailman vieraskorein elukka.

7 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

usko mua, se on sitä jälkimmäistä - kuten kaikki rhontit...

Riik kirjoitti...

Kiitos Tuija! Nyt jo naurattaa, mutta eilen pissaa imeyttäessä ei ollu itku kaukana...

Jonna kirjoitti...

Sitä son. Justiin kun olettaa päässeensä pissankuivauksista pois, joku hepulikohtaus jättää tuon ihanan keltaisen luulon lattialle ;)

Mulla on osa kuvattu ihan canonin pokkarilla, oisko olli ixus 950 ja sitten on toi rakkaus, Nikonin D80 :) Ei kuule teidänkään kuvat ole yhtään hullumpia, milläs kuvailet :)?

Tiina, Sera ja Sanni kirjoitti...

Siis meillä ei vielä todellakaan olla sisäsiistejä :O Tosin tänään oli ensimmäinen yksinolo kun ei ollu tullu pissoja eikä ollu mitään tuhojakaan tehty, mutta oon edelleen varma että vielä mä jostaki löydän jonku jyrsityn esineen tai pissaläntin. Ei se voi olla mahollista että tuo Apina on vaan nukkunu yksinollessa :D

Riik kirjoitti...

Jonna, mulla on itsellä vanha Canonin 350 jotakin, töistä lainassa välillä joku siitä seuraava malli tai just tuo Nikonin D80. Haaveissa olisi ostaa itselle D90 kunhan vain raaskisi...

Ja Tiina, ainakin silloin kun Sanni ja Polkka olivat kaksistaan jäljellä, niin Sanni taisi olla noin sata kertaa vauhdikkaampi menopeli. Olisi kyllä hauska, jos penskat pääsisivät taas leikkimään :)

Jonna kirjoitti...

sepä noissa kameroissa on, hinnat kun ei ole mitään pikkusummia koskaan.. Mutta putkia vaihtamalla ja uusimalla pääsee aika usein pitkälle :)

Laura kirjoitti...

Vilja myös pissailee säännöllisesti sisälle. Viime yönä ei tullut kumpaakaan, mutta aamulenkin jälkeen piti tietysti vielä tehdä extra-kakka sisälle... Kerrostalossa vaikeampaa tuo sisäsiisteys!
Toivon kovasti, että kun vuodenvaihteessa muutetaan, loppuu tää sisälle kuseskelu... :-)

Olisi huippua tavata ja riehuttaa Vilkkua ja Polkkista!