7.11.2009

Jumo-eno ja aitoafrikkalainen Neela vieraisilla


Polkka sai tänään oikeita lajitoverivieraita. Päivi tuli katsomaan pientä afrikkalaista Musca-äidin veljen Jumon ja aitoafrikkalaisen Neelan kanssa. Polkkaa tämä kyläilemään tullut kaksikko hirvitti alkuun niin kovasti, että pissat lirahtivat alle ja lenkkiseuraa paettiin takaisin omaan pihaan. Hetken kuluttua vieraat kuitenkin todettiin vaarattomiksi ja päästiin lenkkeilemään lähipellolle.


Neela ja Jumo tuntuivat ihan jättiläisiltä pikkuiseen Polkkaan verrattuina! Mutta niinpä se Polkkakin on samoissa mitoissa (ei nyt sentään uros-Jumon kanssa) alle puolen vuoden kuluttua.


Neela ja Jumo ottivat ilon irti pellosta ja spurttasivat ihan kunnolla. Minä taisin nähdä ensimmäistä kertaa juoksevia rhodeja livenä ja kylläpä ne näyttivätkin hienoilta!


Sää oli vähän tuhruinen ja kuvat sen mukaisia. Hauskaa kuitenkin oli ja Polkalle tekee ihan selvästi hyvää tavata vieraita koiria. Tähän saakka se ei ole tavannutkaan muita lajitovereita kuin mäykkysiskonsa. Asia varmasti korjaantuu kunhan saadaan rokotukset voimaan.


Jumo-eno oli alkuun aika jännittävä tyyppi, mutta todettiin vaarattomaksi ja oikein pentuystävälliseksi.

3 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Mainio blogi pikku Polkalla! Olen seurannut elämäänne tätä kautta tiiviisti ja Polkan lisäksi ihanat mäyriöt saavat hymyn huulille. Jumo-enolla näytti olleen varsin mukava tapaaminen siskontyttären kanssa :)

Terveiset koko laumallenne täältä Lahdesta!
Toivottavasti nähdään livenä joku kaunis päivä...

Riik kirjoitti...

Kiitos terveisistä! Mäyriö on ihan loistava sana, olen kuullut sen vain rhodeihmisiltä :). Eiköhän me jossakin koirajutuissa tavata ja kyllä täällä saa tulla käymäänkin, jos on näillä suunnilla liikkeellä.

Laura kirjoitti...

Jumon ilme on hillitysti innostunut.... :D Naama ihan kurtussa :D

Terkkuja Viljalta ja Hipulta, itse oon aika avuton koiranhoitaja just nyt, mutta eiköhän se tästä :-)