6.11.2009

Meillä asuu kleptomaani


Koko omaisuus kerättynä nojatuoliin.

Polkalla on kaksi huonoa tapaa: jatkuva hyppiminen tiskipöydälle ja tavaroiden varastelu. Jälkimmäinen jaksaa vielä huvittaa, koska pentu ei koskaan riko mitään, kuljettaa vaan aarteensa omaan nojatuoliinsa. Välillä tuoli on niin täynnä tavaraa että hyvä kun sekaan mahtuu! Omaisuuden joukosta löytyy usein villasukkia, koirien pyyhe, aamutossut ja jopa kenkiä. Hamstraaja itse istuu tyytyväinen ilme naamallaan keskellä kokoamaansa omaisuutta.

Tällä viikolla pieni kleptomaani varasti koirien kynsisakset. Eikö pennut yleensä inhoa kynsienleikkuuta? Taisin leikata Papun kynnet viimeisenä ja sillä välin kun palkkasin vanhaa rouvaa, joku ehti varastaa kynsisakset. Onneksi ei tarvitse paljon miettiä, mistä kadonneita esineitä lähtee etsimään.


4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Voi hyvänen aika, nyt repesin ihan tyystin :D

Riik kirjoitti...

No joo kuule, haluttiin sellainen hieno vakavasti otettava vahtikoira ja tällainen sitten saatiin :D

Jonna kirjoitti...

hehee :) Meillä on ollut ihan sama jemmaustekniikka tolla jätkällä. Mulla on koirien rauhottumispaikkana sellanen xxxl-näyttelyhäkki jossa on koirien peti ja sieltä löytyy kyllä kanssa jos jotain. Tänään löysin koirien rokotustodistukset.. Yep, ei kannata laittaa niitä pöydälle koska meilläkin varastetaan kaikki mitä vaan irti saadaan. ja jos ei muuten niin jonkun keinon se keksii aina pöydälle kiipeämiseenkin ;)

Riik kirjoitti...

Vai että rokotustodistukset :D. Me ei osata yhtään varautua tuohon varasteluun, koska veteraani-ikäiset mäykyt eivät todellakaan varastele mitään eivätkä edes ylety juuri minnekään! Vaan kyllä tässä hiljalleen oppii sijoittelemaan tavarat aika korkealle...