12.11.2009

Polkka ja jengi


Koko bändi samassa kuvassa. Uskomatonta!


Hei mitä sä niinku kaivat sieltä?


Ai myyriä! Annapa kun autan vähän.


Myyrät on okei, mutta riehuminen on kuitenkin parasta!


Kaikki kolme samassa kuvassa sekunti ennen kuin Polkka päätti poistua etuvasemmalle.


Kaikki kolme samassa kuvassa kaksi sekuntia sen jälkeen kun kauhukaksikko päätti poistua takavasemmalle. Papu kysyy, että onko taskussa ehkä koirankarkkia.


Yksi ehti karata, yhtä ei kiinnosta ja yksi haluaa nuolaista kameran linssiä.


Vahinko nimeltä sellainen hetki paikallaan, että mutsi ehtii tarkentaa kameran. Maissin lainaama villapaita ei muuten mahdu enää montaa viikkoa.


Maailman ensimmäiseksi suloisin koiramummo.

2 kommenttia:

Sanna ja Boris kirjoitti...

Moi!
Onpas kiva blogi ja valtavan suloinen Polkka! Mäykytkin ovat sieviä, kovin näyttävät erinäköisiltä nuo karkeakarvaiset tällaisen pitkäkarvaiseen (kääpiö)mäykkyyn tottuneeseen silmään. Kotipuolesta löytyy semmoinen vanharouva (12 v.).

Meidän rhodepoika Boris (6 kk) ei tosin ole tätä mäykkymummoa tavannut kuin kerran, mäykky ei arvosta tipan tippaa vieraita isoja koiria joten ei ole viitsitty riskeerata turhaan.

Ellet ole vielä käynyt tutustumassa meidän blogiin ja Borikseen niin käy ihmeessä!

Ps. Pitele Polkkaa paljon sylissä kun se vielä mahtuu. Kohta ne on tuollaisia vasikoita kuin meidän Bobo eikä sitä enää pysty pusertelemaan sylissä. (Voiko olla pentukuume jos oma pentu on vasta 6 kk?)

Riik kirjoitti...

Polkka kiittää! Ja täytyykin mennä tutkimaan Boriksen blogia :). Polkka on kyllä melkoinen sylikoira. Että saa nähdä miten se sopeutuu siihen, ettei kohta enää mahdukaan syliin istumaan.