25.11.2009

Hampaat lähtee!


Polkka ihan pian neljä kuukautta on alkanut vaihtaa hampaita. Ensimmäiset kaksi etuhammasta irtosivat maanantaina. Ja hassua kyllä, facebook (on siitä jotakin hyötyä) kertoi myös kahden siskon hampaiden alkaneen vaihtua juuri samaisena päivänä!

Pentu on oikea malliesimerkki hampaiden vaihtumisesta. Korvat alkoivat elää omaa elämäänsä ja teipattiin lauantaina. Tähän mennessä Polkkis ei ole nakerrellut mitään kiellettyä, mutta nyt kaikki näyttää maistuvan. Töissä oli kirjahylly vaaravyöhykkeessä maanantaina ja tänään Pasin tohveli muotoiltiin uuteen uskoon.


Kyllähän ne vanhat hampaat näyttivätkin huvittavan pieniltä nyt jo kasvaneeseen naamatauluun. Huvittavinta on kuitenkin oikeat rotan siimaviikset. Niille voi hihittää ihan loputtomasti afrikkalaista silittäessään.

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

"Pientä" Hemua on kutsuttu mm. Viiksihiireksi :D

Riik kirjoitti...

Viiksihiiri on hyvin sanottu! Täälläkin asustaa sellainen. Tai mikä milloinkin, toisinaan eläin kulkee esimerkiksi nimellä Pormestari :D

Laura kirjoitti...

Hah meillä on myös nuo rotan viiksikarvat! Itse kuvittelin, etteivät paksut mustat viikset kuulu maksakuonoisen kasvoihin, mutta hyvin näyttävät istuvan :-) Ne on hauskat :-)

Meillä asuu Vilijonkka, Vilppu (Tuijan keksimä lempinimi) ja Vilkku. Ja Ernesti, en tiedä mistä se on tullut :D

Riik kirjoitti...

Ernesti :D. Miten koirille tuleekin annettua ihan päättömiä lempinimiä? Suurin osa meidän koirien nimityksistä on niin hulluja, ettei niitä kehtaa ääneen sanoa! Siis muiden kuullen. Muutamia mainitakseni vaikka kebab-eläin (Papu) ja make-makkara (Maissi).