31.3.2012

Matalat lenkillä

Ruuti edellä ja Papu perässä.

Saatiin perjantaina lenkkiseuraksi Ann-Mari ja seitsemän kuukauden ikään ehtinyt Ruuti-mäykky. Meidän jengi ilahtui lenkkiseurasta ja tykitti menemään ihan täysillä. Jopa Papu, jota otan nykyisin lenkille mukaan aika säästeliäästi. Mummolla oli ihan meininki päällä, eikä sitä voisi hyvällä tahdollakaan uskoa 14-vuotiaaksi.

Maissi maastonakki.

Mitkä korvat, ja vielä tuplana!


Papu.

Matalat ja bodyguard Polkka.

Meillä oli Polkan kanssa hauska lenkki myös torstaina, hurautettiin töiden jälkeen Merveen tapaamaan Elleniä ja Leoa. Peräkammarin poikana tunnettu Leo on tosi tasaväkinen leikkikaveri Polkalle ja siksi varmaan Poksu tykkääkin Leosta niin paljon. Kaksikolla oli tosi hauskaa painellessaan täyttä laukkaa pitkin peltoja ja pusikoita. Minä ratsastin ihanalla Shandyllä, joka tosin teki ponit ja halusi edetä takaisin kotiin varsin rivakasti. Tottumaton sai sekä kädet että persauksen aika kipeiksi ponin pidättämisestä! Ratsastaessa löytyy tosi tehokkaasti sellaisia lihaksia, joita ei muuten tietäisi omistavansakaan...

Polkka-prinsessa oli huvittavan nyreänä kun kastui lenkin aikana. Lähtiessä paistoi aurinko tosi lämpimästi ja päätin ottaa siltä takin pois. Virhe, maastoon päästyä alkoi sataa kaatamalla! Sade ei kuitenkaan prinsessaa haitannut, ennen kuin tulimme takaisin tallille. Silloin se huomasi olevansa aivan märkä ja istui tallin nurkassa nyrpeä ilmen naamalla. Mamma kehtasi kastella hänet!

Ei kommentteja: