16.3.2012

Työpaikan talviulkoilupäivä

Hyvä meininki.

Vietettiin tänään työporukan ulkoilupäivää Aulangolla. Käytiin ensin jäällä lenkillä (hiihtäjä vakuutteli jään vielä kestävän Metsäkylänlahdella...) ja suunnattiin sitten tekosaarten kodalle paistamaan makkaraa ja syömään muita eväitä. Kaakaota ja korvapuusteja, makkaraa, kasvistikkuja ja pasteijoita. Eikö eväät olekin aina tärkein osa ulkoiluretkeä?


Nelijalkaisten edustuksesta huolehtivat Polkan ja Maissin lisäksi Ruuti ja Finley. Ainoana uroksena Finley koki melkoisia onnenhetkiä. Polkka liehitteli komeata irlantilaista leikkiin välillä aika rajustikin. Ruuti pinkoi perässä suu auki ja Maissi nuuski lähinnä omiaan.

Olipa muuten kummallista tulla kotiin alkuiltapäivästä koirat lenkitettyinä! Hämmentävä tunne, ei oikein tiedä mitä tekisi.

Nyt päästiin asiaan, sanoo Poksu.

Ja sitten tuli väsy.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ihana imurikauppias-Finley! Meitä kyllä pelotti toissaviikolla jo kävellä jäällä, mutta jos se vielä kestää niin ehkä mekin sinne uskallaudutaan vielä:)

Riik kirjoitti...

Kyllä meidänkin seurueessa osaa vähän jännitti :D. Tosin en mä lähtisi siitä yhtään kaupungin suuntaan siihen kapeikkoon, mutta paikallisten mukaan just tuossa lahdessa ei ole virtapaikkoja ja teräsjäätäkin nyt vielä 30 cm.