8.3.2012

Zombieiden suuri ystävä

No siis aihe nyt vaan kiinnostaa mua.

Polkan yksinolo on mennyt viime kesästä asti oikein hyvin. Pokemon on päivät yksin koirahuoneessa portin takana. Aiemmin sillä oli Maissi seurana, mutta syksyisen kahinan jälkeen Maissi on viettänyt päivät keittiössä, portin toisella puolella. Ihan vain varmuuden vuoksi.

Kesällä tapahtuneen ryhtiliikkeen vuoksi olen tullut huolimattomaksi koirahuoneen järjestämisen kanssa. Koska huone toimii alakerran olohuoneena, lojuu tasoilla kaikenlaista tavaraa. Eilen telkkaritasolle oli jäänyt dvd. Antilta unohtunut, Jannelta lainattu Walking dead -telkkarisarjan tuotantokausi.

Kotiin palatessa dvd:n kannet oli avattu ja cd poistettu kotelosta. Kansissa oli kaksi hampaanreikää ja naarmu. Cd:ssä muutama naarmu. Miten koira on voinut saada cd:n ulos kuorista noin siististi? Siinähän saa ihminenkin käyttää näppivoimaa.

Tänään kotiin palatessa lattialla oli taas zombie-dvd! Mitä ihmettä? Avasin laatikoston ja kyllä, cd oli runnellussa kotelossaan. Hetken raivoisan mietinnän jälkeen tajusin, että kotelossa olikin ollut kaksi cd:tä, joista toinen oli jemmattu myöhempää käyttöä varten.

Sitä tarina ei kerro, oliko sankarimme yrittänyt käyttää dvd-soitinta. Ehkä Pokemon on salaa suuri zombieiden ystävä, eikä sellainen nynny pikkytyttö kuin me luulemme?

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

no mut hei, pitkä päivä, ni kiva kattoo vähän dvd:ltä leffoja :D

Jasmin kirjoitti...

Ja onhan Walking dead kyllä hyvä sarja... ehkä Polkalla on vaan hyvä maku sarjojen suhteen! :)

Meillä ovat (mun miljoonat) dvd:t saaneet toistaiseksi olla Ninjan hampailta rauhassa, mutta neitipä on erikoistunut kirjoihin. Esim. mulle arvokkaat äidiltä perityt Tiina-kirjat ovat saaneet kokea kovia sekä tietysti viimeisimpänä lähes 1000-sivuinen Kingin uusin, josta mulla oli enää alle 50 sivua luettavana... Nyt kärvistelen vieroitusoireissa ja koitan löytää uuden kappaleen kirjaa jostain, nyyh!

-m- kirjoitti...

Poksmonille ois ollut puuhaa eilen Filkkareilla. Siel oli zombeja! Siis oikeita semmosii.

Riik kirjoitti...

Marjo: olis voinut Poksmonilla mennä pupu pöksyyn oikeiden zombien kanssa :D.

Jassu: kaikilla taitaa olla oma erikoisalueensa, mitä tuhoihin tulee! En muista Polkan koskaan silpunneen mitään kovaa, mutta peittoa, patjaa ja tyynyä on mennyt senkin edestä... Tai sitten mä en vaan muista, alkaa aika kullata muistot :D