13.3.2012

Sunnuntai

Meininki kohdillaan.

Sunnuntaina oli ihana aurinkoinen kevätpäivä. Kelit ovat lämmenneet niin kunnolla, että lumessa tarpoessa tulee hiki. Ehkä pitkistä kalsareista voisi jo luopua? Ja jättää välifleecen takin alta pois? Polkka on edelleen ulkoillut takitettuna, viime vuoden blogipäivityksiä selatessa huomaan, että olen ottanut siltä takin pois maaliskuun lopussa. Voi näitä kevättunnelmia!

Pasi teki aamusta lumitöitä melkein pari tuntia ja Maissi kaivoi koko sen ajan lumitunnelia. Hirveä raivoaminen vaan kuului kinokseen kaivetusta kuopasta, kun maansiirtomakkara kaiveli menemään. Papu ja Polkka nukkuivat takan edessä, kuinkas muuten. Lumihommien ja vieraiden iltapäiväkahvituksen jälkeen lähdettiin koko porukka lenkille.


Maalaispatsas.

Tanssitaanko?

Pus.


Make Makkaran projekti.


Papu miettii lenkille lähtöä, mutta päätyy auringonläikkään sisällä.


Koirien remminaulakko on valmis! Mutta miksi siinä on neljä koukkua...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuossahan on selkeästi koukku toiselle rhodelle... ;D ;D

T. johanna ;)

Sarianne kirjoitti...

Huomasin itsekin viime viikolla, että fleece alkaa olla jo vähän turhan kuuma ainakin päivällä, kun aurinko paistaa ja keli on jopa plussan puolella! Lumet on alkaneet kyllä sulaa ihan huikeaa vauhtia, mikä on pelkästään loisto juttu! Tuskin maltan odottaa kesää!

Riik kirjoitti...

Nii-in Johanna, mutta noihin ajatuksiin päästyäni luen tämän blogin tekstit "tihulainen" -tunnisteen alta ja tulen järkiini :D.

Sarianne: kesää odotetaan täälläkin malttamattomasti. Me halutaan takaisin ne kaikki lumen alla olevat lenkkipolut! Ja uimaan!