30.3.2012

Maelsonin kevythäkki

Miten te ootte sinne joutuneet, kysyy Make.

Olen pohtinut kevythäkin hankkimista suunnilleen sen aikaa, kun Polkka on meillä asunut. Kevythäkki on kätevä ottaa näyttelyihin ja pidempiin treeneihin koiralle lepopaikaksi. Polkka osaa rauhoittua sinne ihan hyvin ja säästelee voimiaan levätessä. Viime viikolla vihdoin sisuunnuin ja päätin hankkia häkin - olihan hankintaa suunniteltu jo muutama vuosi!

Olin ajatellut hankkia Sof-Krate -merkkisen häkin, sillä tuon muutaman vuoden toisten häkkejä erilaisissa koirakekkereissä tutkineena olin tullut siihen tulokseen, että kyseinen häkki on jämäkkyydeltään ehdottoman paras. Yllättäen Sof-Krate oli kadonnut Suomen markkinoilta kokonaan! Google löysi nettikeskustelun, jossa väitettiin Maelsonin olevan uusi paranneltu versio Sof-Kratesta. Häkit ovat niin saman näköisiä, että nän voisi aivan hyvin ollakin.

Päädyin lopulta hankkimaan Maelsonini PetNetStoresta. Valitsin toiseksi isoimman koon 105x72x81. Hintaa vihreälle ilmeisesti poistumassa olevalle värivaihtoehdolle jäi 111 €. Vertailun vuoksi sama häkki olisi maksanut Musti&Mirrissä 165 €. Joskus googlessa roikkumisella voi päästä tuntipalkallekin!


Koko jengi telttailemassa.

Loppujen lopuksi olisin voinut valita yhtä kokoa pienemmänkin häkin, tähän nimittäin mahtuu mainiosti koko meidän orkesteri! Mutta onpa Polkalla leveästi tilaa ja eihän sitä koskaan tiedä, vaikka häkkiin pitäisi joskus mahtua useampikin koira samaan aikaan.

Ei kommentteja: