27.3.2012

Kriisin aineksia

Lauantaina koettiin Ikean reissulla kriisi - sieltä oli råtat loppu! Pienen mietinnän jälkeen Pokemonin tuliaiseksi valikoitui pupu. Onhan pääsiäinenkin tulossa aivan pian. Pupu sai ilahtuneen vastaanoton, Poksu nyysi sen kassista ja juoksi pupua heitellen omalle sohvalleen. Siitä lähtien punainen paholainen onkin tavattu lähinnä pupu suussa.

Lauantaina illalla katsottiin yläkerrassa leffaa ja Polkka loikoili nojatuolissa pupu suussa. Leffan jälkeen mentiin koko jengi alas nukkumaan ja pupu unohtui yläkertaan. Sunnuntaina kun herättiin, pyöri koira hetken aikaa alakerrassa ja rynnisti ylös hakemaan pupua. Miten se pystyi edes muistamaan?

Ja jos joku nyt miettii, ettei aikuisella koiralla kuulu olla leluja ja koira leikkisi treeneissä paremmin, ellei juoksisi kotona kaiken aikaa pupu suussa, niin ihan sama. Me ollaan vähän nynnyjä ja kukkahattuja ja pikku Pokemonilla on lauma råttia ja siihen päälle vielä pupu. Mäykyt eivät ole erityisen kiinnostuneita koko leluista, siksi niitä voikin pitää vapaasti saatavilla.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tuohon leluasiaan on se hieno välimuoto, jonka mukaan treeneissä pitää vaan olla eri lelut :). Niinkun teillä varmasti onkin - ei oo ainakaan råttia treenikuvissa näkynyt :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Polkka, hyvä että pääsiäispupu on jo hankittu se on varmasti hyvin sisäänajettu kun päästään pääsiäiseen! Leolla on vanha likainen panda joka aina välillä saa kyytiä ja sitä voi myös tarvittaessa käyttää tyynynä, ja parasta on että se ei kiinnosta mummoja lainkaan, terveisin "peräkammarinpoika" Leo ja Cecilia. Ps. Valokuvat ovat aivan valtavan hienoja!!

Jenna kirjoitti...

Ihana Polkka ja ihana pupu ja ihanaa lukea, että maailmasta löytyy muitakin nynnyjä kuin me. Kyllä kotoa pitää löytyä vaikkapa sitten lauma råttia ja siihen päälle vaikkapa pupu, olkoonkin sitten, että saadaan nynnyn tai kukkiksen tai minkä vaan maineen. Jatketaan samaan tyyliin!