21.1.2012

Talven ekat uinnit

Afrikkalaiset odottavat omaa vuoroa.

Käytiin perjantaina Suvin ja Teemun kanssa uittamassa koiria Hyvinkäällä koirakylpylässä. Se on vaan aina yhtä hauskaa! Uimavuoron aloittivat seniori-Sini ja pentu-Otti, joita uittaja opasti alkuun. Myöhemmin seuraan liittyivät afrikkalaiset ja Bro. Otilla meni alkuun vähän räpiköinniksi (pentu ei ollut uinut koskaan aiemmin), mutta aika nopeasti se alkoi uida rauhallisesti ja melkoisella vauhdilla muuten!

Polkka oli vähän nihkeällä tuulella ja meni veteen hitaasti nyrpeän näköisenä ja tassulla vettä kokeillen. Koska pinkkiä kylpyankkaa ei saanut takaisin sohimalla, apina luovutti ja laskeutui uimasille. Suvi kuvasi Polkasta uimavideon. Kuten videosta näkyy, koiralla on hyvän rauhallinen uimatyyli.Pinkin kylpyankan pelastus.


Puolen tunnin uima-aika kului tosi nopeasti loppuun, tosin olihan meillä viisi uitettavaa koiraakin. Vaikka puoli tuntia kuulostaa aika lyhyeltä ajalta, koirat väsähtävät siinä aika tehokkaasti. Uinnin jälkeen kuivateltiin ja sain jopa kuivattua Polkkaa föönillä. Viime talvena se hyppeli föönin nähdessään karkuun ja jouduttiin menemään ihan vaan pyyhkeiden avulla.

Afrikkalaiset näyttivät uinnin jälkeen nyrpeää naamaa ja tärisivät. Polkalla ja Daralla onkin ehdotus kylpylän omistajalle: hanki meitä viluisia varten koirasauna. Siellä voisi lämmitellä uinnin jälkeen.


Paimenet uimasilla.

Tuplasuoritus: Dara ja Otti.


Menivät törkeästi kastelemaan pienen afrikkalaisen.


Uimakoppinaapurit.

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

kovin on Poketsu huolestuneen näköinen :/