8.1.2012

Ja sitten tuli talvi

Huuruiset tunnelmat.

Lähdettiin tänään lenkille Ruutin porukan kanssa. Luin aamulla lehdestä sääennusteen -9 astetta ja päätin laittaa Polkan lisäksi myös Papulle takin. Puolessa matkassa huomasin auton mittarin lukeman -15 ja tajusin heti, että oli virhe ottaa mummokoira matkaan mukaan. Polkka esitti paksussa Pompassaan kaltoinkohdeltua afrikkalaista ja juoksi vaikean näköisesti kolmella jalalla. Ja kyllä nuo oikean talven lukemat nipistelivät myös meidän ihmisten kasvoja!

Papu liftasi kyytiin.

Lopulta Papu matkasi melkein koko lenkin kainalossa ja lenkki kutistui muutenkin ajateltua lyhyemmäksi. Yritin saada talvisia valokuvia, mutta sekä kuvattavat että kuvaajan sormet jäätyivät ja lopuksi kamerakin kieltäytyi enää tarkentamasta. Tunnin verran kuitenkin sinniteltiin oudokseltaan aivan hirveän kylmältä tuntuneessa pakkasessa. Sen jälkeen äkkiä kotiin keittämään teetä ja laittamaan takkaan tulet!

Ihana talvimaisema.

Kasa mäyriäisiä.

Pentuhyökkäys.

Kas kummaa: miehet mukana lenkillä!

3 kommenttia:

Teemu kirjoitti...

Eilinen oli sit näköjään joku "ÄIJÄ" päivä.
:)

Sarianne kirjoitti...

Huh, teillä on ollut kylmä! Meillä oli viikonloppuna pahimmillaan se -13 :D Merkittävä ero se kaksi astetta. Niin ja se vaikutti paljon, kun ei tuullut yhtään! Keli oli siedettävä :)

Riik kirjoitti...

Teemu: Niin oli :D. Tosin mä vähän veikkaan, että teidän taloudessa mies lenkkeilee vähän useammin kuin nuo alimmaisen kuvan Pasi ja Mika...

Sarianne: Kaksi astetta tuntuu aika vähältä. Mutta ihan oikeasti me oltiin kaikki jäätymispisteessä :D