16.1.2012

Hurtan fleecetakit hyvässä alennuksessa!

Käypä takki syksy- ja kevätkeleihin.

Peten koiratarvikkeelta kuului tänään erityisen hyviä uutisia: Hurtan oranssit fleecepusakat ovat -70 % alennuksessa. Alennus koskee vip-asiakkaita, mutta sellaiseksi pääsee rekisteröitymällä sivustolle. Sen jälkeen sisään kirjautumalla klikkaa tarjoukset auki ja sieltä se löytyy. Takille jää hintaa koosta riippuen noin 18-20 € mikä on aivan käsittämättömän vähän.

Tilasin Polkalle 65 cm kokoisen pusakan (kuvassa oleva punainen on kokoa 60 cm ja saisi olla aavistuksen pidempi) ja Maissille mäykkykoon 42 cm sekä yhtä isomman eli 45 cm. Toisen on pakko olla sopiva, palautan epäsopivan tai sitten nihkeästi ulkoileva Papu saa taas yhden takin lisää.

9 kommenttia:

Jasmin kirjoitti...

Huh, no on kyllä hyvä alennusprosentti!

Vähän harmittaa, että maksoin meidän tyttöjen pusakoista "hiukkasen" enemmän... no, nyt voisi ehkä uskaltaa tilata sen 70-senttisen tolle tulevalle jättiafrikkalaiselle! :D

Ps. Ninja ei harmi kyllä ole tulossa siihen helmikuun ekaan pentunäyttelyyn, mutta siihen seuraavaan toivottavasti. :)

Päivi, Paavo ja Ruusa kirjoitti...

Iso kiitos vinkistä! Tuollaista olen juuri suunnitellut ostavani. Eikä ollut pahanhintainen, 22,70 tms! Nyt täytyy toivoa, ettei 70 cm ole Paavolle liian iso...

Jonna kirjoitti...

Kiitti vinkistä, joka tuli mutkan (Päivin) kautta. Sima saa nyt oman fleecen, kokoa 75cm. Mulla on kaikilla tytöillä 70 senttiset, Mannallakin jo ;)
Korulle (Maissin pentu) tilasin samalla kälyni puolesta. Tää tuli NIIN KREIVIN AIKAAN!

Riik kirjoitti...

Jassu: 70 cm voi olla ihan sopiva aikuiselle Ninjalle! Mun mielestä esim. Daran koko on tuo 70 cm.

Päivi ja Jonna: Kohta koko rhodepopulaatio on vaatetettu oransseilla pusakoilla :D. Tarjous on kyllä melkein liian hyvä ollakseen totta!

Suvi kirjoitti...

Daralla on toi fleece tosiaan kokoa 70 cm, eikä oo yhtään liian iso. Se vois ehkä olla jopa seuraavaa kokoa niin peittäisi kankkuja vielä vähän paremmin.

Elina kirjoitti...

Hei, kiitos vinkistä!
Meidän tytöille lähti tilaukseen 70cm pusakat. Takkejahan ei voi olla ikinä liikaa, eihän...? ;)

Riik kirjoitti...

Elina: ei tietenkään voi olla!

Fleecet tulivat tänään ja Polkan 65 cm on just hyvä - ei palele pakarat enää! Maissille puolestaan mäykkykoko 42 on pieni ja sitä seuraava 45 iso. Ihan kuin tää olisi tapahtunut joskus ennenkin...

Jasmin kirjoitti...

No mäkin tilasin nyt sen 70-senttisen Ninjalle. :)

Ja takkeja ei tosiaan voi koskaan olla liikaa, nyt mun ei-joka-päivä-takitettavalla paimenellakin on kaksi (eri värisiä sentään!) 65-senttistä pusakkaa. :D Tai no, Ninja käyttää toistaiseksi vielä noita pienempiä ja siirtyy sitten isompaan kun takamus alkaa vilkkua!

Päivi, Paavo ja Ruusa kirjoitti...

Paavolle olisi 70 cm ollut vallan bueno, mutta pippeli jäi takin sisälle :( Joten palautukseen läks ja tilalle 65 cm. Ruusalle 70 cm olisi ollut muuten jees mutta rintakehää olisi pitänyt olla puoli metriä lisää :) Ylläri.