11.1.2010

Voi perkele!

Minäkö muka tehnyt tuhmuuksia?

Tänään se sitten kävi. Jonkun sortin hävityksen kauhistus. Koska Polkka ei pysynyt enää aitauksessaan, se siirtyi viettämään päivänsä kodinhoitohuoneeseen. Ovistahan se kulkee tosi näppärästi, mutta sopivan portin puutteessa ovenkahva teljettiin kiinni jälkiliinalla. Apina pysyi huoneessa, se ei ollut ongelma. Vähän se on hypellyt naarmuja seinille, mutta muuten ollut ihan siivosti. Huoneessa on tilaakin ihan kivasti.

Se nyt oli vielä omaa tyhmyyttä jättää pyyhkeet ja kylpytakit roikkumaan naulakkoon. Ja pois rullattu matto puulaatikon päälle. Mutta sitä minä en voi käsittää, että miten apinalle on tullut mieleen repiä verhot alas ikkunasta! Ja vielä sellaisella raivolla, että verhotanko oli pudonnut. Toinen verho oli vähän riekaleina. Polkka on ihan oikeassa siinä, että unikko-kuosi on so last season ja ruma, mutta mieluummin olisin vaihtanut verhot ilman apinan auttavaa tassua.

Vauhtiraidoista päätellen Polkka oli myös kakannut sisälle. Kauhulla etsin kakkaa pyyhkeiden, peittojen ja aamutakkien sekamelskasta. Ei löytynyt. Tainnut mennä parempiin suihin, niin ällöttävää kuin sen myöntäminen onkin.

Ilta kului uutta tukevampaa apina-aitausta rakentaessa. Kompostikehikkoa ei muuten saanut keskellä talvea mistään, jokainen sitä myyvä kauppa ilmoitti että palatkaa keväällä asiaan. Polkka itse käpertyi reippaan tunnin iltalenkin ja malttiharjoitusten jälkeen ihan väsyneenä omaan tuoliinsa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi ei...apina on vähän sisustanut.... Sä et Riikkis vaan ole ymmärtänyt et nyt on suurinta muotia ottaa kaikki ylimääräisen pois seiniä sotkemasta ja sijoittaa kaikki lattian suuntaisesti :D Tai teillä on vain liian kylmät lattiat makoilla ja apina päätti lisätä vähän pehmusteita ;)
Osanotto Unikon puolesta.

Riik kirjoitti...

Meillä ON kylmät lattiat, mutta kodinhoitohuoneessa on sentään lattialämmitys. Luulisi apinan arvostavan sitä! Mokoma kuosipoliisi. Mahtoi unikko sattua silmiin pahemman kerran :D

Tuija kirjoitti...

normisettiä, normisettiä ;)

Noora kirjoitti...

Tervetuloa "Designed by RR" -klubin jäseneksi! Niillä on silmää, tahtoa ja taitoa laittaa oleskelutilat mieleiseksi... ;-)

Riik kirjoitti...

Silmän ja taidon lisäksi sillä on nykyisin katolla varustettu aitaus yksinoloa varten! :D