4.1.2010

Viimeisen lomapäivän onni


Mulla oli tänään tällä erää viimeinen lomapäivä ja otettiin koirien kanssa siitä kaikki irti. Pakkasta oli juuri sopivat neljä astetta, joten Polkkakin tarkeni ulkona tosi hyvin. Papu jätettiin kotiin, koska umpihangessa kahlaaminen on sille niin rankkaa. Maissikin sai tehdä töitä ihan täysillä, mutta painalsi silti hangessa tosi onnellisena. Kuvat ovat vähän suttuisia, mutta ehkäpä niistä kuitenkin välittyy metsälenkin riemu.




Polkka saattoi ehkä mennä VÄHÄN sekaisin ihanasta pöllyävästä lumesta.


Maissi oli taas lenkin loppupuolella ihan täynnä lunta. Jokaisen mielenkiintoisen kannon kohdalla suoritettu myyränkaivuu ei ainakaan auta lumettomana säilymisessä.


Fasaani oli kohdannut matkansa pään. Jäljistä päätellen asialla taisi olla kettu. Polkka ja Maissi painalsivat tutkimaan raatoa, mutta tulivat käskystä pois. Uskomatonta! Äkkiä vaan koirankeksit suuhun ja jatkettiin matkaa. Viikko sitten Polkka juoksenteli variksensiipi suussa, mutta tuli käskystä luokse ja luovutti herkkunsa. Ehkä raadot on sitten täällä sen verran arkipäivää, että niistä voi huoletta luopua?

Ei kommentteja: