22.1.2010

Polkka järjestää kahvikutsut ja muuta riemukasta

Tyytyväinen itseensä?

Tämä on ollut totaalisen mätä viikko koiranomistajana. Kiitos siitä kuuluu Polkalle. Jonkun kerran on tullut mietittyä rukkasten tekemistä, paikallislehdessä myymistä tai muita sopivia ratkaisuja. Tuossa se kuitenkin edelleen nukkuu.

Eilen kotiin tullessa apinan haukku kuului jotenkin liian kovaa. Ulko-ovella paljastui syy, siinähän se kiemursi onnellisena vastaan. Polkka oli oikein päättänyt järjestää kahvikutsut pienille ystävilleen yllätysvapautumisen kunniaksi! Tarjolla oli ollut suklaa-pähkinäkakkua, ruisleipää ja patonkia. Kolme koiraa oli niin pulskanraukeina, etteivät tulleet edes pyytämään iltaruokaa. Kahvikutsujen lisäksi oli vähän levitelty villasukkia, peuhattu sängyssä ja muuta pientä. Illalla lisättiin nippusiteitä aitausviritelmään ja vaihdettiin yksi heikompi osa kunnolliseen hitsattuun verkkoon.

Tänään vastaanottokomitea oli samanlainen kuin eilenkin. Polkka oli purrut metalliverkon poikki! Koska mitään ruokaa ei ollut varastettavissa, oli apina joutunut tyytymään juomapuoleen. Se oli siepannut puolen litran öljypullon ja ilmeisesti juossut se suussa ympäri taloa. Kappaleiksi purtu pullo löytyi sängystä ja öljyä sängyn lisäksi kahdelta matolta ja lattialta. Liukastelin siivoamaan itkua pidätellen. Öljysotkun lisäksi eteisestä oli pengottu pipoja, lapasia, huiveja ja otsalamppuja ja levitelty ympäriinsä. Tosi hienoa, että lähdin töistä ajoissa että ehtisin tehdä koirien kanssa kunnollisen metsälenkin valoisan aikaan.

Koiranpentuarki tuntuu juuri nyt vähän väsyttävältä. Jokseenkin kaikki työssäkäymiseltä liikenevä aika menee koirien kanssa ja tässä on näemmä kiitos siitä.

5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

miten tässä nyt näin kävi :( Symppaan kyllä ihan täysillä.

Jonna kirjoitti...

Voih. Mä voin kyllä niin samaistua tohon tunteeseen.. Rytmillä on nyt joku -tuhoa kaikki mitä näet, ja nopeasti- vaihe meneillään. Kyllä täälläkin on jo viritetty lehtiin myynti-ilmoituksia, mutta ne heitetään aina roskiin kun toi illalla sattuu nukahtaan tohon kylkeen. Typerä koira osaa aina vaan pyytää onnistuneesti anteeksi. Pöh.

Sanna ja Boris kirjoitti...

Voi Polkka mitä olet tehnyt! Toivottavasti ensi viikkonne on parempi kuin tämä kulunut.

tir kirjoitti...

kyllä se siitä rauhoittuu. ehkä parin-kolmen vuoden päästä jos hyvin käy.

Riik kirjoitti...

Kiitos vaan sympatioista! Uusi viikko on alkanut lupaavasti ns. paremmin houdininkestävien hankintojen ansiosta :)