27.1.2010

Kylmää menoa


Pakkanen vetelee taas ihan hulluissa lukemissa. Pahimmillaan on menty -25 asteessa. Tänään jäätiin alle kahdenkympin, mutta bonuksena oli hyytävä tuuli. Ollaan yritetty olla reippaita pakkasesta huolimatta ja lenkkeillä kunnolla. Tänään tehtiin tunnin metsälenkki ja selvittiin siitä ihan mainiosti. Päivätkin alkavat pidentyä sen verran, että lenkin ehtii ainakin aloittaa valoisan aikaan. Se on ihan mahtavaa! Minä inhoan remmilenkkejä ja olen onnistuneesti tartuttanut asenteen koiriinkin. Polkalle tosin sopii lenkki kuin lenkki, apina ei ole sen suhteen kranttu.


Maissin rakasta myyränkaivuuharrastusta ei pysäytä edes pakkanen. Vähän me Polkan kanssa ihmetellään, kuinka se tarkenee sukeltaa hangen sisään aina vaan uudelleen.


Oikeasti maalaistalvi ja Polkan seura ovat tehneet tappijalalle tosi hyvää. Maissi on varmaan paremmassa lihaskunnossa kuin koskaan. Umpihangessa juokseminen ei ole rhodelle homma eikä mikään, mutta matalilla jaloilla saa ponnistaa ihan reippaasti päästäkseen eteenpäin. Lunta on nyt sen verran, että jos vielä sataa lisää niin täytyy kaivaa lumikengät esille.



Ei kommentteja: