2.1.2010

Polkka 5 kk


Polkka täytti tänään viisi kuukautta! Viisikuinen koiranpentu oli noin seitsemän tuntia yksin ns. kodinhoitohuoneessa, koska ei pysy enää aitauksessaan. Ihan hyvin meni muuten, mutta pissat surahtivat matolle (toisaalta, kuka käski jättää maton lattialle) ja ikkuna oli täynnä nenänkuvia. Kotiinpaluun jälkeen energiaa oli ihan kiitettävästi. Mutta koska ulkona on pakkasta -20 astetta, ei ulkoilu oikein kiinnostanut. Apina kävi ovella toteamassa asteet ja yritti livistää takaisin tuoliinsa istumaan.

Viisi kuukautta vanha Polkka painaa 19,3 kg ja on mun mittauksen mukaan 51 cm korkea. Mittaustulos ei tosin ole kovin luotettava. Mitattava apina kun heiluu koko ajan.


Uuden vuoden päivänä nukuttiin päiväunet Fatboyssa kolmen koiran kanssa. Papu kainalossa, Polkka noin kainalossa ja Maissi jaloissa. Uuden vuoden aatto meni muuten tosi kivuttomasti tänä vuonna. Superpaukkuarka Maissi pärjäsi tosi mainiosti, koska meille ei kuulunut rakettien pauke kuin muutaman tunnin ajan aattoiltana. Kaupungissa asuessa räime kesti pahimmillaan kaksi viikkoa. Tänä vuonna ei tarvittu edes rauhoittavia, mikä oli tosi helpottavaa. Polkka kuuli etäältä muutamia paukahduksia, eikä välittänyt asiasta mitään.


Papu tykkää cheese ballseista. Pikkurotan kanssa saattaa toisinaan vähän lipsahtaa tuo ruodussa oleminen.


Polkka on pärjännyt kiristyneessä pakkasessa ihan mukavasti. Tarkenee, kun saa juosta vapaana. Takkiin lisättiin urheilukaupasta ostettu erillinen kauluri, joka lämmittää vähän niskaa ja päätä. Mieli kyllä tekisi hankkia kunnollinen talvihaalari, mutta ehkä me yritetään sinnitellä tämä talvi nykyisillä kamppeilla.

Ei kommentteja: