20.1.2010

Uskomatonta: malttiharjoitus onnistuu!

Papu ja Maissi pitävät kontaktia. Missityyppiä oleva Polkka keskittyy katsomaan kameraan.

Aloin miettiä viime viikolla, miten Polkan malttia voisi kasvattaa ja samalla treenata kontaktin ottamista. Alettiin tekemään vanhaa kunnon "odota että saat luvan ottaa" -harjoitusta. Ensimmäisellä kerralla takkusi, Polkka ei voinut käsittää että miksi ensin ei saa ottaa ja sitten yhtäkkiä saa. Toisella kerralla lamppu syttyi päässä ja homma alkoi sujua.

Alkuun Polkka oli tosi liikuttava, suorastaan heilui siinä istuessaan kun teki niin paljon mieli siepata herkku, mutta tiesi kuitenkin ettei saa ottaa ilman lupaa. Kuolajojot tulee tietenkin välillä bonuksena, mutta ehkei pienistä kannata välittää.

Tällä viikolla sujuu jo ruokakupin odottaminenkin. Ja kuten kuvasta näkyy, porukalla odottaminen. Niitä pieniä ihania hetkiä, kun on tosi iloinen ja ylpeä pienestä apinastaan.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hih...ja äitiinsä tullut. Tuijottaa namista huolimatta kameraan...mikä linssilude.

Tiina, Sera ja Sanni kirjoitti...

Me ollaan ihan alusta saakka harjoteltu perusasentoa ja katsekontaktia ruokakupin kans. Apinan pitää istua oikealla kohdalla mun vasemmalla puolella ja pitää hetki kontaktia ennen ku kuppi menee maahan, sitten vielä hetki lisää kontaktia ennen ku saa luvan ottaa. Pikku hiljaa se alkaa jopa jo tajuta hakeutua sinne vasemmalle puolelle \o/