25.1.2010

Ihana viikonloppu Mörkön luona

Jos mä kokeilen sua vähän tassulla?

Meidän perheen ihmiset viettivät viikonloppua risteillen, joten koirat menivät hoitoon lauantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan. Mäykyt olivat luottohoitajansa Ann-Marin hoivissa (ihminen, jota Papu arvostaa enemmän kuin oikeita omistajiaan...) ja Polkka pääsi ensimmäistä kertaa kiihkeän poikaystävänsä Mörkön luokse. Koirat tulevat hyvin juttuun keskenään, mutta Mörkön kyläily täällä on vähän rajoittunutta Maissin vihanpidon vuoksi. Jo pelkkä Mörkön naaman näkeminen saa pienessä koirassa aikaan sellaisen raivonpuuskan, että pelottaa.


Kyläily oli mennyt kuulemma ihan hyvin, eikä Polkka saanut noottia kuin hihnakäyttäytymisestä. Vetämisen lisäksi nuuskii kaiken mahdollisen. Hyvin mahdollista, kun on reppana päässyt kiinni kaupungin hajumaailmaan. Se oli kiva kuulla, että Polkka oli tullut hyvin kutsusta luokse ja antanut kiinni. Eipä kotonakaan ole tuollaisten kanssa ongelmia, mutta ilo kuulla että pentu osaa käyttäytyä hoitopaikassakin.


Niin sanotusti aktiivisena miehenä tunnettu Mörkö oli yrittänyt vietellä Polkkaa aika ronskeilla esimerkeillä ensimmäiset kolme tuntia, mutta luovuttanut sen jälkeen. Aika erikoista, että Polkka osaa jo komentaa uroksia selkään nousemisesta. Meidän muut tyttökoirat ovat hoksanneet komentaa vastaa ensimmäisten juoksujen jälkeen. Ehkä Polkka on varhaiskypsä, tai Mörkön käytös ei vaan jätä tulkinnan mahdollisuutta?


Sunnuntai-iltana kotiutui väsynyt Polkka, joka käpertyi kiireesti omaan tuoliinsa nukkumaan. Suurkiitokset Juholle ja Piialle (Mörköä tietenkään unohtamatta) apinan viikonloppulomasta!

Kuvat: Juho Peltoniemi

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

kumma juttu, ettei Polkka lämmennyt Mörkölle. Tuommonen atleettinen, ronski oikea äijä - ainakin kasvattajan makuun passeli :)

Riik kirjoitti...

Ehkä Polkka tykkää enemmän sellaisista hintelistä runopojista? :D