14.1.2010

Koko jengi koossa


Alkanut viikko toi lauman reissussa olleet jäsenet takaisin kotiin. Viime viikko oli hassu, ensin Papu lähti viikoksi Vaasaan mökkeilemään luottohoitajansa Ann-Marin kanssa ja sitten Polkka muutamaksi päiväksi Päivin luokse. Olipa kummallista olla vain yhden koiran kanssa. Pieni aikuinen koira on kuin ei koiraa olisikaan, niin rauhallista täällä meillä oli. En edes muistanut, miten rauhallinen Maissi osaa olla. Sen syksy ja talvi kun ovat menneet enemmän ja vähemmän Polkan kanssa sählätessä.


Polkka tuli iloisena kotiin, mutta Papua apinalauman jatkoksi joutuminen lähinnä ärsytti. Liehittelemään tullut Polkka sai nähdä mummokoiran hampaat ennen kuin hoksasi väistyä sivummalle. Lopulta Papu kuitenkin luovutti ja päästä apinan lähentelemään.


Papun mökkireissu oli ollut kuvista päätellen hyvä. Mummeli oli päässyt ihmettelemään jäälle nostettua isoa haukea. Kun hauki oli liikahtanut, mummokoira oli hyökännyt murinalla kimppuun. Muutenkin mummeli on ollut viime päivinä tosi reipas, lenkkeillytkin ihan normaalit lenkit meidän muiden kanssa. Sen lenkkeilyinto katosi alkutalvesta suunnilleen samoihin aikoihin ensilumen kanssa.

En tiedä, voisiko osansa olla Pedigreen Joint care -purutangoilla, joita Papu valittiin testaamaan kuuden viikon ajaksi. Nyt ollaan puolessa välissä jaksoa ja koira tuntuu paljon reippaammalta. Se jopa ottaa Polkan leluja ja riepottaa niitä! Suhtauduin alussa tankoihin skeptisesti, mutta saapa nähdä joutuuko tässä muuttamaan mielipiteensä.

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

voi että, nää on niin liikuttavan näköinen jengi. Yhellä on naama väärinpäin, yks vetää coolia linjaa ja sillä viimeisellä tuulee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :D Ite saat arvata kuka kukin on!

Halaukset Janakkalaan,

Tuija ja Milka

Riik kirjoitti...

Naama väärinpäin yhdistetty oikeaan henkilöön, mutta nuo kaksi muuta taitaa vähän vaihdella :D