8.4.2011

Voihan kura!

Nöyryyttävää tää tassupesu!

Tämä on rapaisin kevät, mitä olen koskaan nähnyt! Ehkä se johtuu jatkuvasta vesi- ja räntäsateesta tai sitten vaan meidän hiekkatie on maailman mutaisinta hiekkaa. Tien materiaali ei nimittäin todellakaan ole hiekkaa, vaan jotain saven ja mudan välimaastosta. Siitä on sitten oiva lähteä lenkille ja vielä lopuksi rapastaa tassut kuin pisteeksi i:n päälle. Lenkin jälkeen Maissi on ravassa korviin saakka ja Polkka kainaloihin. Huh.

Rapatassu.

Meillä on suunnitelmissa rakentaa kodinhoitohuoneeksi muutettavalle lasikuistille tassujenpesuallas. Juuri tähän aikaan vuodesta idea tuntuu varsin hyvältä! Olkoonkin, että samassa remontissa joutuu hävittämään 80 vuotta vanhan alkuperäisen lautalattian... Mutta joskus kai pitää olla järkevä, niin ainakin yritän perustella asiaa itselleni.

Yhden (!) kerran jalassa olleet housut.

Eipä siis auta kuin kaivaa kumisaappaat varastosta ja kunnon maalaistyyliin tunkea lahkeet varsien sisälle. Ehkä se on jopa muodikasta?

Lenkin jälkeen ohjelmassa on päikkärit.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saappaat ehdottoman muodikkaat juuri nyt! Mustat nokialaiset ovat aina oikeat säässä kuin säässä, mutta jos haluat jotain muuta niin;
http://www.hunter-boot.com/1/Welcome-To-The-Home-Of-Hunter-Wellies.aspx
Leo seisoi tänään kyyhkysiä paremmin kuin moni seisoja, pitää ehkä aloittaa silläkin noutotreeni, kunhan saadan perusasiat, kuten istu, maahan jne.. kuntoon.
Terveisin, Cecilia

Riik kirjoitti...

Maailman hienoimpia kumppareita! Kiellän itseäni selaamasta tuota nettikauppaa enemmän, etten hanki heräteostoksena muutamia superhienoja saappaita...

Hyvä Leo, siitähän tulee vielä monipuolinen kaveri!

Terhi, Dexter ja Jetro kirjoitti...

Kyllä meillekin kelpaisi edes kakkos sisäänkäynti/kuraeteinen, jossa tassut voisi pestä vaikka suihkulla. Nyt kannan sangon rappusille ja dippaan koirien jalat sinne yksitellen. Dexter on helppo hoitaa, mutta Jetro kaatoi viimeksi tänään koko sangon mäkeen. Se ei oikein innostu dippaussessiosta.

Riik kirjoitti...

Tuota dippaushommaa tehtiin meillä kotikotona! Mutta miten kummassa dippaat mäyräkoiran ämpäriin ja vielä kun ravassa on koko mahanalunenkin... Pitäisi olla aika laakea pesuvati :D

Kuraeteistä ja suihkua odotellessa, todellakin!