21.4.2011

Hyvää pääsiäistä!

Meidän jengi viettää pääsiäistä talon ulkovuorta purkaen. Siinäpä hommaa ylimääräisiksi vapaapäiviksi. Mutta eiköhän me ehditä myös lenkkeillä, syödä kaikkea hyvää ja ottaa rennosti. Niin ja käydä koiranäyttelyssä taas pitkästä aikaa. Pääsiäisen ajan sääennuste näyttää ihan mahtavan hyvältä. Eiköhän tästä hyvä tule!

Ei ne aina pysy rivissä...

7 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Tässä pohdimme ajatuksia kunkin koiruuden ilmeen takana... voi makettispagetti! :D
Pian nähdään!

Riik kirjoitti...

No Maken päässä ei tunnetusti kovin monta ajatusta liiku... Paitsi eilen kun naapuri tuli fifinsä kanssa ihmettelemään lahoa hirttä ja aina yhtä vieraanvarainen Make olisi halunnut niitata pienen valkoisen siihen paikkaan.

-m- kirjoitti...

No äläs ny. Mä aattelin, että jospa ne silmät ei aina ookaan niin sielun peili. Ehkä hän vain ilmaisee itseään huonosti, ja on oikeasti mitä fiksuin täti. Olen tästä vakuuttunut! :)

Riik kirjoitti...

Sä tarvitset selvästi Maken lainaan vähän pidemmäksi aikaa :D

-m- kirjoitti...

Joo. Tarvin!! :)

Niina kirjoitti...

Tolla teidän nuoremmalla mäykyllä on aikas hypnoottinen katse :). Mainioita tyyppejä, etenkin mäyriäiset, tutulla on pitkäkarvaisia uroksia ja niidenkin edesottamukset on kyllä aivan omaa luokkaansa.

Riik kirjoitti...

Hypnoottinen on aika nätisti sanottu, mun mielestä Maissin katse on ennemminkin psykoottinen :D. Me aina välillä mietitään, että jos se olis rhode niin kaikki pelkäis sitä!