19.4.2011

Talviloman ensimmäinen päivä

Ja taas mennään!

Minä aloitin talvilomani juuri nyt, kun kevät on toden teolla tullut! Ei haittaa mitään, en ole koskaan kauheasti talvesta pitänytkään. Keväällä voi lenkkeillä kunnolla, tehdä pihatöitä ja muuten nauttia ulkoilmasta. Ihanaa! Tänään oltiin lenkillä ja päiväteellä Leon luona. Kastroituna uroksena Leo on turvallista seuraa juoksunsa aloittaneelle Poksulle.


Seuraan liittyi myös toinen russelimummo, Lilo.

Yllätyksekseni Leo ei ollut tipan vertaa kiinnostunut Polkan takapuolesta, leikki vaan tyttöystävänsä kanssa kuin mitään erikoista ei olisi tapahtunut! Minusta tuli heti jalostukseen käyttämättömien urosten varhaisen kastroinnin puolestapuhuja (mikä sanahirviö!). Leo saa elää koko elämänsä ilman mitään vimmaista tyttöjen perään vinkumista.

Rhodekaksikko.

Välipalan aika! Cecilia palkkaa koiriaan ja Polkka on kätevästi joukon jatkona.

Olen miettinyt jo pidempään, että Polkkaan on ehkä sujahtanut joku labbisgeeni. Ei nimittäin ole sellaista ojaa, josta Poksu pääsisi ohi ihan vähän kahlaamatta. Viime syksyn erikoisuutena se juoksi hepulissa täyttä laukkaa peltojen välissä olevissa kuraojissa! Ja rhodesiankoirien pitäisi olla siistejä ja hienostuneita eläimiä, jotka eivät halua edes kastella tassujaan...

Mennäkö naisen perässä ojaan, miettii Leo.

Vähät ravasta, tuumii Polkka ja suorii ojan poikki. Leon ilme on kauhistunut.


Lenkin lopuksi Polkka ja Lilo kiipeilivät maastoesteen päällä Leon tyytyessä seuraamaan tilannetta maasta käsin. Alimmassa kuvassa Polkan naamasta loistaa kaverilenkkien ilo. Aivan kuin se sanoisi "Katso nyt miten mahtavan hauskaa mulla on näiden kavereiden kanssa".

Juteltiin Cecilian kanssa siitä, miten kunnon tila saa täpäkät russelimmot ja Polkan tulemaan toimeen keskenään. Koirat ovat vapaana ja lukevat toistensa eleitä - Polkka ei härnää mummoja ja mummoilla on tilaa juosta omilla asioillaan. Remmissä jengin dynamiikka olisi aivan erilainen.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voi kun Poksulla onkin ollut hauskaa. Ja valitettavast tuon kuraojissa rypemisen se on tainnut periä mutsiltaan. Musca rakastaa uimista ja ojatkin tiukan paikan tullen ajavat uimapaikan asemaa. :)

-m- kirjoitti...

Mus mus, pian nähdään! <3