17.4.2011

Mätsäritunnelmia

Voittajan on helppo tuulettaa!

Olipa mainio mätsärikeli tänään! Tuulista, mutta aurinkoista. Paikalla oli monta rhodea, me bongattiin Polkan lisäksi ainakin Ego, Jumo, Boris, Aura ja turisteina paikalla olleet Neela ja Leo. Koska minä olin kiinni järjestelyhommissa, vei Päivi Polkan muistelemaan kehässä esiintymisen saloja. Polkka esiintyi muuten ihan kivasti, mutta ei oikein jaksanut liikkua kunnolla juoksumasennuksessaan.

Jumo-eno (Malozi Jumoke) puolestaan otti kehässä juoksemisesta kaiken irti ja sijoittui lopulta BIS-kehässä toiseksi. Hyvä Jumo! Olipa mukava katsoa sen esiintymistä. Ja Poksu, toivottavasti otit vähän mallia kehän laidalla notkuessasi!

Polkka ryhdikkäänä kehässä.

Ego osallistui möllitokoon. Paikkamakuu ei ehkä mennyt ihan putkeen, mutta ei voi kuin kadehtia velipojan seuraamista. Meillä on vielä vähän tekemistä, että kontakti pysyy tuollaisena kun palkkiolihapullat on taskussa eikä suoraan nenän edessä.

Leo ja Ego tutustuvat.

Ja miten kävikään: väsy tuli.

Polkka väsähti mätsäripäivästä ihan täysin ja ilta kului torkkuen. Päivän innovaationa Poksu kulkee juoksuhousut suussa - housut pois jalasta ja sitten kävellään leuhkana pöksyt suussa ympäri taloa. Ehkä housut jalassa on so last season.

Ei kommentteja: