22.4.2011

Pihatöitä

Kukahan kulutti muutaman tunnin kaivamalla kuoppaa?

Tehtiin tänään pihahommia valehtelematta koko päivä. Koirat olivat ulkona myöskin koko päivän. Nyt kun aurinko jo lämmittää, jengi viihtyy hyvin pihalla tien liikennettä tarkkailemassa tai ihan vaan torkkuessa. Maissi kaivoi hillittömän kuopan, onneksi pihan ryteikköiseen kohtaan. Aitaprojektin jatkoa odotellessa, sen jälkeen koirilla tulee olemaan muutama tuhatta neliötä vahdittavaa.

Ihan pienet maistiaiset, jooko?

Pihahommat vaativat myös evästä. Koirat saivat kuivattua naudanmahaa (ostin sitä hillittömän säkin joulukuussa Messarista ja edelleen on puolet jäljellä) ja ihmiset kylmäsavulohella ja aurinkokuivatuilla tomaateilla täytettyjä bageleita ja limepiirakkaa marengilla eli key lime pie:tä. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin päivän muuttuessa illaksi myös siiderit.

Yhtään ei olla kerjuulla.

Urakan valmistuttua lähdin vielä jengin kanssa lenkille, mutta se oli vähän turhaa. Porukka lampsi ilta-auringossa tosi laiskan oloisena. Ehkä virrat oli jo kulutettu? Toisaalta kyllä mun mielestä koirien pitää päästä joka päivä myös oman pihan ulkopuolelle. Tai ainakin itselle tulee aina huono omatunto, jos jostain syystä ulkoillaan ihan vaan omalla pihalla...

Pihavahti.

Pääsin toteuttamaan eilen myös yhden pitkäaikaisen haaveeni: sabluunagraffitin! Talon julkisivu puretaan sunnuntaina, joten voiko oivallisempaa hetkeä olla taiteilla ällöttävään mineriittiin muutamaa kuvaa? Irrotin yhden sabluunan Ed Rothin kirjasta ja spreijasin menemään. Aika hieno tuli, vaikka itse sanonkin!

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Maissi mutapaakkuinen on niiiiiin söpö. Ja nuo puudelit on todella hienot!!