23.4.2011

Mikä päivä: Polkan eka CACIB

Maru (Tarujen Mabaru) ja Polkka.

Oltiin tänään Lahdessa KV-näyttelyssä. Polkka vähän niin kuin putsasi pöydän. Sai laatuarvostelusta arvosanan erinomainen, voitti ainoana luokkansa SA:lla ja kiilasi lopulta parhaaksi nartuksi ohi kokeneiden valionarttujen. Hupsista Pokemon! Parhaan nartun sijoitus tiesi SERTiä ja CACIBia ja nehän meille kelpasivat paremmin kuin hyvin. Polkan toinen sertti ja eka cacib. Rodun parhaan valinnassa Poksu hävisi kokeneelle kehäketulle Marulle, mutta sepä ei harmittanut.

Tuomarina oli Tiina Illukka ja arvostelu meni näin: Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Kaunis tasapainoinen kokonaisuus, hyvä pää, hieman liikaa poskia, hyvä kaula ja ylälinja. Riittävästi kulmautunut etuosa, hyvä eturinta. Hyvä alalinja, terveet liikkeet mutta toivoisin enemmän draivia.

Voisiko tästä enää arvostelu paljon paremmaksi mennä? Poskia sillä joo vähän on ja esiintymiseen tarvittaisiin vähän lisää vauhtia. Polkalla on edelleen juoksu ja hormonihuuruissaan se esiintyi vähän laiskasti. Muuten olin tosi tyytyväinen siihen, juoksusta huolimatta se antoi tuomarin tutkailla itseään tosi nätisti.

Polkan velipoika Ego oli PU2, SERT, CACIB.

Sisarukset yhteiskuvassa.

Kehän jälkeen nautittiin Ninan ja Liisan tekemistä tarjoiluista, jotka sisälsivät Vilhon valiokakkua. Onnea vaan Vilhollekin vielä!

Päivänsankari itse simahti sohvalleen heti kotiin päästyä.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Poksu on kauneusunensa ansainnut. Pusuja vielä voittajalle ja ihanaan pääsiäistä koko poppoolle!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kaunokaiselle, toivoo Cecilia ja Leo