2.2.2011

Polkka 1,5 -vuotta

En tiiä mikä tää lahja on, mutta voin silputa sen.

Pokemon täytti tänään 1,5 -vuotta. Koska olin unohtanut tämän huikean merkkipäivän ihan totaalisesti, sai lahjana toimia eilen hankittu Canistempus -treenikalenteri. Päädyin tilaamaan kalenterin, koska olen äärimmäisen huonomuistinen ja huono ottamaan mistään opikseni. Jos edes tässä koirahommassa ei tekisi samoja virheitä joka viikko tai treenikerta?

Kalenteria täytetään tavallisen kalenterin tapaan päivämerkinnöin, mutta sen voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Selaamisen ja ensimmäisen merkinnän jälkeen kalenteri tuntuu ihan fiksulta. On varmasti hauska lukea myöhemmin, mitä vuoden aikana on tehty ja miten edistytty. Vähän suolaiselta kalenterin hinta tuntui, etenkin kun se on samanlainen kuin kaikki ammattiliittojen sun muiden ilmaiskalenterit. Tuollaisen rahoittaisi ihan näppärästi myymällä mainoksia. Tässä kalenterissa niitä ei ollut kuin muutama hassu.



Koska en ole aivan sydämetön ihminen, juhlistimme merkkipäivää myös reilun tunnin metsälenkillä (kotiin palatessa klo 17.15 näki vielä jonkun verran eteensä - Jee, kevät tulee!) ja puruluilla. Ennen kaksivuotissynttäriä toiveissa olisi ainakin ensimmäinen juoksu, siivosti kotona olemisen taitaminen, kakansyönnistä luopuminen ja ehkä vähän näyttelymenestystä ja toko-startti. Kauheasti paineita pienelle eläimelle!

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Onnea Polkalle merkkipäivänä! Fabio antaa kunnolla rakkautta lauantaina... jos omistajansa ei koko ajan käske lopettamaan.

Päivi kirjoitti...

Onnea maailman parhaalle Poksulle!!! Tuo treenikalenteri näyttää hauskalta. Muista ottaa se mukaan 13.2. treeneihin, niin näen sen oikein kunnolla. Allekirjoittanut, kun on väsännyt kalenterinsa tähän asti itse. ;)Ja enää viikko, niin saan Poksun hoitoon...onkin kovin ikävä pientä luppakorvaa.

Ellen kirjoitti...

Taidetaan asua aika lähellä toisiamme. Jos Polka haluaa tulla leikkimään Leon kanssa niin se olisi hauskaa, ja "erittäin suotavaa, sanoo Lilo&Stitch, kyllästyneet hirviön purulelut". Terveisin Cecilia ja Leo

Riik kirjoitti...

Poksu kiittää onnitteluista! Ja Päivi, mä yritän muistaa ottaa kalenterin mukaan. Fabion rakkauden antamisesta ei ole epäilystäkään... Koska juoksua ei ole edelleenkään näkynyt, tuoksuu Poksu varmaan edellistä kertaakin ihanammalle :D

Ellen, tullaan mielellämme leikkimään jos tosiaan asutaan lähekkäin! Laita toki viestiä: riikkis.helkala(a)gmail.com

-m- kirjoitti...

Pikkuinen poksmon! Tui tui! Onnitteluhalit näin myöhässä!