11.2.2011

Kuvia ja superlonia

Koko bändi koossa.

Polkka oli muutaman päivän Päivillä hoidossa meidän työkiireiden vuoksi. Samalla hoidettiin lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat. Niistä lisää myöhemmin, kun Kennelliitto saa aikaiseksi lausua viralliset tuomiot kuvista. Sen verran kuvista voi todeta jo ennakkoon, että voidaan jatkaa harrastamista hyvillä mielin. Ja sehän se on tärkeintä!

Nukutusaineesta tulee rapula.

... joka ei tosin kestä kovin kauan.

Polkka ei malttanut nukkua rauhoituksen aiheuttamaa krapulaa kovin pitkään, vaan oli kammennut nopeasti ylös riehumaan aina yhtä ihanan Neelan kanssa. Mutta mitäs sitten kävikään perjantaina, kun koirat olivat keskenään Päivin työpäivän ajan?

Koirahuoneen sohvassa OLI patja.

Tehotytöt - yhtään ei nolota kumpaakaan.

Mitähän tähän edes voisi sanoa? Kiitos Päiville Polkan hoitamisesta, valokuvista ja huumorintajusta. Neelalla ystävineen saattaa olla vähän kova nukkuma-alusta hetken aikaa.

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Tehotytöt olivat todellakin puuhastelleet koko päivän, koska Neelakaan ei koko iltana vaivautunut edes leikkimään. Tyynesti nautti iltaruokansa ja painui takaisin nukkumaan. :) Hitto, kun olis kamera tuolla huoneessa...olisin niin halunnut nähdä, kun aamulla mun lähtiessä on laadittu sotasuunnitelma ja ryhdytty tuumasta toimeen. :D

Noora kirjoitti...

Apuvaa... Mä voin kuvitella miten nuo kaksi tehopakkausta on pistäneet tuulemaan! Fanny-mummo ja Jumo-eno ei nyt kyllä tykkää, kun sohva on kova... :D

Tuija kirjoitti...

*tirsk ja reps*