26.2.2011

Leikkimässä Leon kanssa

Polkkaa kiinnostaa lähinnä hevosenkakka ja Leo käyttää tilaisuuden hyväkseen.

Käytiin tänään tapaamassa 8 kuukautta vanhaa rhodeuros Leoa tässä meidän lähinurkilla. Polkka ihastui Leoon välittömästi ja tunne taisi olla molemminpuolinen. Poksu sai nimittäin visiittimme aikana perusteellisen korvapesun. Leo oli tosi ihana meidän ihmistenkin mielestä, tosi kiva ja kiltti nuori uros.


Mikä tyyppi tuo on?

Leon maatila oli täynnä kaikkea mielenkiintoista. Ensin ihmettelimme hevosia, sitten lampaita ja lopuksi lehmiä. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin me ihmiset ihmettelimme. Polkkaa kiinnosti lähinnä juosta uuden ystävänsä kanssa ympyrää ja yrittää syödä niin paljon hevosenkakkaa kuin suinkin vain mahdollista. Leolla on kyllä ihan mahtavat maastot juostavana, todellista koiranelämää.

Kävimme myös Leon kotona kahvittelemassa. Sisältä löytyi ihana russelimummo Stitch, joka juoksi ihan menossa mukana nuoren parin perässä. Ei meidän Papu vaan... Se olisi laittanut riehujat nippuun ja käynyt sen jälkeen tyytyväisenä nukkumaan. Kiitos vain Cecilialle ihanista laskiaispullista ja vieraanvaraisuudesta, meillä oli oikea elämysreissu!

Entäs tämä sitten? Iso ja haisee kummalliselta.

... mutta vaikuttaa ystävälliseltä?


Eläimistä viis, me juostaan Leon kanssa nyt!


4 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Ihanaa...Polkasta tuli hetkessä oikea maalaistyttö. :) Tosin näyttää siltä tosiaan, että Leo vei voiton. No...mä olen Polkan puolella...Leo on munkin suosikki. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva kun kävitte! Polka on ihailtavan tottelevainen ja fiksu nuori lady jonka tyyneyttä ei edes korvassa roikkuva Leo saanut järkkymään, saati sitten hevoset, lampaat, hiehot tai Russelimummo. Leo menetti sydämensä, kävi kolme kertaa ulkona katsomassa jos Polka olisi tullut takaisin ja nukahti sitten uneksimaan seuraavasta kerrasta, terveisin Cecilia ja Leo

-m- kirjoitti...

Oi nuorta ihastusta. :)

Riik kirjoitti...

Ihana Leo :). Me tullaan seuraavalla kerralla Suvin ja Daran (Ikimba Daraja)kanssa, joka osoittautuikin Leon puolisiskoksi!