21.2.2011

Jäälenkki

Kylmää kyytiä.

Oltiin tänään jäällä juoksuttamassa koiria Suvin ja Teemun sekä Sannan kanssa. Koirajengi koostui siis Polkan lisäksi Boriksesta, Darasta, Brosta ja Sinistä. Polkka juoksi kuin olisi ollut viikkokausia sidottuna lyhyeen naruun! Pakkanenkaan ei haitannut sitä. Neljän aikaan oli auringossa vielä ihan siedettävää, mutta puolitoista tuntia myöhemmin alkoi pakkanen taas purra.

Polkka oli ihan selvästi iloinen kun näki kavereita taas pitkästä aikaa. Mietin sen leikkejä seuratessa, että kovin on vielä pentumaista tuo meno. Boris ja Dara ovat vain vähän Polkkaa vanhempia, mutta jotenkin paljon aikuismaisempia. Ehkä Poksu on ikuinen kakara?Dara tyytyi tällä kertaa olemaan eleganttina, eikä mennyt kamalaan kouhotukseen mukaan.


Fabio miettii haareminsa laajentamista Daran suuntaan.


Mutta saa kylmää kyytiä ja päättää sittenkin pitäytyä Polkassa.


Maailman suloisin mummokoira Sini.

Olipa kivaa lenkkeillä pitkästä aikaa porukalla. Nyt alkaa jo ennättää viikollakin jengilenkille, kun pimeä ei laskeudu samalla sekunnilla kun auto kaartaa kotipihaan. Ehkä pahin talvi on takana, vaikka pakkasmittaria katsoessa ei siltä tunnukaan...

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mineen nyt tuosta Boriksen aikuisuudesta menisi niin sanomaan... Esiintyy kuvissakin taas edukseen, silmät kuin hedelmäpeli joka otoksessa. Ehkä joskus vielä!

Riik kirjoitti...

Boris on sentään jo teini-iässä, Polkka puolestaan ihan henkinen koiranpentu. Ja mitä Borikseen tulee niin muistele nyt vähän Sanna, että miten teininä oli ihan tosi vaikeaa koko ajan :D