6.2.2011

Kylpemässä Boriksen kanssa

Kylpemisen meininkiä! Kyllä, vaatteet menivät vaihtoon uimahetken jälkeen.

Käytiin lauantaina Hyvinkäällä koirakylpylässä uittamassa koiria. Uimaseurana oli Boris, joka naistennaurattaja Fabionakin tunnetaan. Voi Boris parkaa, ensimmäistä juoksuaan jokusen hetken pantannut Polkka tuoksui varmaan vielä edellisiäkin treffejä paremmalle. Keskity siinä sitten uimiseen, kun altaalla on myös the narttu. Hyvin kuitenkin selvittiin ja alussa hengen hädässä räpiköineestä Boriksestakin kuoriutui kelpo uimari.


Polkka muisti edelliskerrasta uimaramppien idean ja teki alkuun muutaman hyvän uimakierroksen veteen heitetyn lelun perässä. Sen jälkeen uinnit olikin uitu, tuumasi Polkka ja näytti nyrpeää naamaa sitä veteen suostutteleville ihmisille. Sellainen se on, innostuu ja kyllästyy yhtä nopeasti.

Yäk. Altaallinen rhodehappoa.


Veden varaan joutunut Boris oli aluksi aivan järkyttynyt kohtalostaan ja räpiköi henkensä edestä. Muutaman vähän ohjatumman kierroksen jälkeen Boris hoksasi idean ja ui loppujen lopuksi veteen heitetyn lelun perässä oikein mallikkaasti. Jostakin kumman syystä tosin aina Polkan suuntaan... Mutta hienosti Borikselta, joka ei ollut aiemmin päässyt kunnolla uimisen makuun järvessäkään.

Apua, apua! Ei yltä tassut pohjaan!


Johannes ehti kaiken uimahomman lomassa kuvaamaan koirista muutaman videonkin. Polkan uimanäytteitä löytyy tästä ja tästä. Boriksen videoita voi ihailla koiraherran omassa blogissa.

Koirien uittaminen on kyllä ihan mahdottoman hauskaa (ja tehokasta väsytystä koirille!), mennään varmasti vielä uudelleen ennen kesää ja oikeaa uimakautta.

Ei kommentteja: