7.2.2011

Råttavaras

Kuule mitä sä teet, anna mun råtta takas!

En muuten varmasti anna.

Hei nyt joku auttamaan, mummeli nyysi mun råtan.

Mummelilla on kevättä rinnassa! Se on ihan kamalan riehakas ja lähtee taas lenkillekin. Ei luonnollisestikaan brutaalin nuorison kanssa, vaan sivistyneelle remmilenkille. Kävelee kaikessa rauhassa ja merkkailee. Kun matka riittää, tekee stopin ja kääntyy takaisin kotiin. Niin se menee.

Tänään oltiin kriisin partaalla, kun mummeli varasti Polkan råtan ja retuutti sitä julmasti! Polkka oli aivan hädissään, eikä tiennyt mitä tehdä. Mummelilta ei uskalla ottaa mitään pois ja pelkkä hampaiden vilauttaminen saa Polkan juoksemaan toiseen huoneeseen turvaan. Siinä se sitten istui kärsivällisesti mummelin vieressä tarkkailemassa tilannetta. Ja kun mummeli kyllästyi råttaan, keräsi kiireesti omaisuutensa kasaan.

4 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voi hyvänen aika...Polkka on ihan aidon huolestunut, jos Råtalle vaikka käy huonosti. :)

Mummo-koiria tosin kuuluukin kunnioittaa, vaikka pentuna se ei kyllä Polkalle ollutkaan ihan selvä. Harmi, että en saa tänne kuvaa, kun Poksu vajaat 4 kk ikäisenä änkää väkisin reviiristään tarkan Fanny-mummon viereen.

Päivi kirjoitti...

Tosin juuri kun laitoin kommenttini, niin muistin, että se kuvahan muuten on täällä blogissa. Marraskuussa 2009 siis mummon-kunnioitus ei ollut ihan kohdillaan. :D

Riik kirjoitti...

Joo, on Poksulle tullut vähän järkeä päähän tässä matkan varrella ja me ollaan kaikki ihan TOSI iloisia siitä :D

Noora kirjoitti...

Oih, musta råtta! Mä en tiennytkään että noita saa muussakin värissä kuin harmaana.