29.1.2011

Vapaalaskukoira



Ensin juostaan alas ja sitten kiivetään ylös.

Oltiin tänään Kalpalinnassa laskemassa rinteiden ulkopuolella. Lunta on niin paljon, että laskeminen onnistuu suunnilleen missä vain. Minä ja Polkka oltiin liikkeellä ihan vain jalkaisin, minä aikomuksena ottaa laskijoista kuvia ja Polkka aikomuksena juosta liiat virrat pois. Mäykyt joutuivat jäämään kotiin, tämä lumimäärä on ihan liikaa niille.

Polkka tarjoaa nousuapua Juholle.

Polkka oli ihan elementissään laskijoiden seassa. Alkuun vähän jännitti ettei se juokse liialla innolla perään tai alle, mutta ei mitään pelkoa moisesta. Poks hengaili tosi nätisti ja keskittyi lähinnä juoksentelemaan laskijoiden perässä alas ja kiipeämään seurana takaisin ylös. Sillä oli ihan tosi hauskaa!


Lepotauko. Polkka on juossut jo sen verran, että syli tuntuu hyvältä ratkaisulta.
Pukeutumisongelmia: Pompan takkiin menee lunta mahakappaleeseen ja Hurtan haalarin lahkeet kaipaavat edelleen lyhennystä.


Empun evästauko. Polkka sikailee ja kerjää ruokaa.



Olipa kerrassaan hauska reissu, tämä otetaan vielä uusiksi talven aikana! Ensi kerralla vaan otetaan omat eväät mukaan, ettei Polkan tarvitse kadehtia Empun pasta bolognesea. Tämä on jotenkin ihan parhautta, kun vietetään porukalla aikaa ulkona ja koira lenkittää itse itsensä siinä samalla. Polkka on niin ihana tuollaisissa tilanteissa, käyttäytyy kiltisti ja on aina yhtä reipas ja innokas.

1 kommentti:

Tiina, Sera ja Sanni kirjoitti...

Ihanaa, Poksuki päässy lasketteleen! Mä suosittelisin haalarin lahkeitten lyhentämisen sijaan kaventamaan lahkeensuita tai pistämään niihin tarranauhat kiristettäväksi. Pitää paremmin lämpimänä ku on pitkät lahkeet :)