14.3.2011

Uimarikoiria

Aika reteänä lähdössä kylpylään.

Käytiin tänään Suvin ja Teemun jengin kanssa Hyvinkäällä kylpemässä. Tai siis koirat kylpivät ja tasapuolisuuden nimissä myös ihmiset kastuivat... Koskahan pääsisi itse kylpylään kylpemään? Polkka ja Dara olivat kylpeneet ennenkin, mutta beussit Bro ja Sini olivat ensikertalaisia. Uittaja avusti niitä siis alkuun, vaikka Bro oli kyllä sitä mieltä ettei todellakaan olisi tarvinnut uimaopettajaa.


Koirien uittaminen on hauskaa, mutta myös kunnon liikuntaa. Ihan kuin ikiliikkuja-Brokin olisi ollut ihan vähän väsynyt puolituntisen jälkeen? Polkka uiskenteli omaan rauhalliseen tyyliinsä ehkä viisi tai kuusi altaanmitallista ja oli sen jälkeen omasta mielestään erittäin valmis.

Ai miksi niitä kutsutaan bösilöiksi?

Roiskuttelijat Dara ja Bro.

Daran uimarityyli.

Uinnin jälkeen föönataan ja kuivatellaan:



Olipa taas hauska reissu ja kotimatkalla auton takana oli neljä aika hiljaista elukkaa. Kesää ja järviuimareissuja odotellessa, mistähän me vaan löydettäisiin ihana loiva koirien uittamiseen sopiva hiekkaranta?

2 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Tampereella, tossa melko lähellä meitä, on ihmisten uimarannan vieressä koirien oma uimapaikka. Uimamaisterit matkaan ja Tampereelle!
(Ja sen paikan lähellä taasen on se vinttikoirarata vaimikäsenyon).

Riik kirjoitti...

Tampere on kyllä vähän kaukana, vaikka ehkä sinne voi vaikka yhden kesäisen retken tehdäkin? Make-uimamaisterin uitto tosin vaatii tosi rauhallisen rannan, sitä ei nimittäin saa vedestä pois noin puoleen tuntiin...