27.3.2011

Treffeillä Leon luona

Elegantti kaksikko Polkka ja Leo.

Käytiin lauantaina juoksuttamassa Polkan uutta poikaystävää Leoa. Poksu ei ole näissä hommissa mitenkään turhan tarkka, vaan pitää mieluusti yllä lämpimiä suhteita moneen suuntaan. Kollien iälläkään ei ole niin väliä, treffiseuraksi sopii yhtä hyvin Leo (Ikimba G-pentuja) 9 kuukautta kuin pappaosastoa oleva Nandokin. Poksu nuolaisee korvan takaa, haistaa mahan alta ja kutsuu leikkiin.


Kevätpäivä oli mukavan aurinkoinen, vaikka ihan aavistuksen tuulinen. Tehtiin reipas lenkki pitkin metsäpolkuja ja jäällä. Ensin koirat näyttivät jolkottelevan vain peräkkäin, mutta jäälle päästessä alkoi hurja hepulijuoksu. Sitä rallia ja onnea koirakaverista on niin ihana katsoa. Kyllä rhontille paras juoksukaveri nyt vaan sattuu olemaan toinen samanmoinen!



Leo spurttaa.

Polkka on jo melkein hyytynyt.

Fiksun näköinen kaksikko.

Ihana russelimummo Stitch.

Tällä kertaa mukaan lenkille lähti myös russelimummo Stitch. Leon jengihän on aivan samanlainen kuin Polkan - Leolla on kaksi russelimummoa kaverina kun Polkan laumaan kuuluu kaksi mäykkymummoa. Vanhoissa koirissa on jotakin niin ihanaa, Stitchin harmaata naamaa ja itsetietoista ilmettä voisi katsoa vaikka miten kauan...

Vihdoinkin! Leo kuukahti ja Poksu pilkkii.

Lenkin istuttiin vielä hetkeksi teelle. Polkka ja Leo jatkoivat ralliansa myös sisällä. Vähän meinasi jännittää kaksikon - tai oikeammin huonekalujen puolesta. Viime kerralla Polkka bongasi talouden kaikki puruluut (turha kai mainita, että meillä mikään syötäväksi kelpaava ei säily lattialla), nyt vuorossa oli joukko pehmoleluja. Juuri ennen kuin oli kotiinlähdön aika tapahtui jotakin merkillistä: rhodekaksikko kävi lattialle pitkälleen!

Kiitos Cecilia ja Leo hauskasta iltapäivästä!

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Todella elegantti, mutta oi voi niin fiksun näköinen kaksikko. :D