9.3.2011

Ilta-auringossa jäällä

Onkohan niillä vähän virtaa?

Tehtiin tänään ihana iltalenkki jäällä. Jää on ihan paras paikka juoksuttaa koiria, kun näkee niin pitkälle. Jostain syystä koirat vielä saavat siellä kunnon hepuleita ja juoksuttavat itse itsensä mahtavan väsyksiin tunnissa tai parissa. Maissilla oli tänään joku kummallinen virtapiikki ja se oli ihan mukana Polkan päättömässä riehumisessa. Ei aina muista, että Papun lisäksi myös Maissi on veteraani-ikäinen ja täyttää kesällä 9 vuotta!


Hei hei, älä ala mulle!


Tappajamäyrä hyökkää!

Rhodesiankoirilla on juostessa ihan kummallisia - ja välillä pelottavia ilmeitä! Ei niitä livenä huomaa, mutta anna olla kun selaat valokuvia tietokoneelta. Juostessa on melkein aina suu auki ja hampaat irvessä! Ilosta tietenkin, mutta ehkä saattaisi jotakuta reitille eksynyttä pelottaa...

Oikeasti se on ihan kiltti...


Kuulolla ollaan, molemmat!

Jäällä juoksemisen jälkeen tehtiin vielä sivistynyt kävelyretki Aulangolle. Eipä olla ennen käyty sielläkään, vaikka niin lähellä asutaan. Ihmeteltiin tekosaarta, huvimajaa ja hevosia. Kerrassaan hauska lenkki, ehkä pitäisi vaihtaa maisemaa vähän useamminkin eikä aina vaan suunnistaa samoihin maastoihin tallustamaan? Suunnitelmissa oli ottaa vielä pihatottista lenkin päälle, mutta eihän me jaksettu. Syötiin kuvut täyteen ruokaa ja lösähdettiin telkkarin eteen.

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

aivan ihkuja <3 Mietinkin jo, että onkohan siellä päin kepposteltu jotain, kun on ollut "hiljaista" - mutta kaiffat onkin olleet kuulolla =)