24.10.2010

Shoppailemassa Lahdessa

Polkka sovittaa Toppapomppaa.

Käytiin lauantaina päiväretkellä Lahdessa. Polkka oli mukana ja vierailimme vasta avatussa Eläintarvike Amicuksessa. Ostettavaa olisi ollut vaikka mitä, mutta jonkunlainen järki pysyi hommassa mukana. Polkka sai talvitakiksi ihanan paksun Toppapompan. Yritin ostaa kyseistä takkia täältä Hämeenlinnasta, mutta missään kolmesta eläinkaupasta ei oltu edes kuultu kyseisestä tuotteesta. Ilmeestä päätellen myyjät luulivat, että olin vain keksinyt kutsua koirantakkia pompaksi. Amicuksessa oli asiantuntemus kohdillaan ja ahkera sovittaminen palkittiin kuivatuilla kaloilla.

Oi mitä pantoja!

Papu sai reissusta tuliaiseksi Ebba&Albuksen mäykkypannan. Samaa sarjaa oleva hihna jäi vähän huutelemaan kaupan hyllyyn. Jos vaikka ensi kerralla sitten? Kevyt tekstiilipanta on tosi kätevä pienelle mummokoiralle. Ja nyt yritän olla hurahtamatta mihinkään liialliseen kaulapantavillitykseen, rahalle on muitakin kohteita kolmen koiran ja remontissa olevan vanhan talon taloudessa.


Apina selvisi shoppailureissusta suhteellisen kunnialla. Pienet alkuhepulit kaupassa, jos Polkka olisi ihmislapsi, olisi se käynyt lattialle kirkumaan ja sätkimään kun ei saanut ottaa laareista kaikkia ihania herkkuja. Ostosten jälkeen se odotti kiltisti autossa kun me ihmiset kävimme syömässä. Auton takaluukusta löytyvä muovikulma purtiin säleiksi vasta seuraavana päivänä Makuuni-reissun aikana. Joskus apina osaa olla vähän raskas.

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

"Päivää, haluaisin ostaa toppa-Pompan koiralle"
"Siis toppatakin koiralle"
"Eikun toppa-Pompan"
"Siis toppaTAKIN"
"AAAAAAAARRRRGGGHHHH, toppa-POMPAN!!!!"

Näinkö se keskustelu meni =) ??

Riik kirjoitti...

Kutakuinkin:
-Onko teillä Pomppa-takkeja koiralle?
-On meillä koirantakkeja
-Niin siis Pompan takkeja?
-Takkeja, monenlaisia
-Mutta entä Pomppa-merkkisiä?
-???
Ja sitten seurasi kattava selitys aiheesta. Luulisi nyt jotakin keskivertolemmikkiketjun myyjää kiinnostavan tuotteet edes sen verran, että tietäisi noin kaksi suomalaista koirantakkimerkkiä nimeltä?